Resident Evil 3 Remake, Resident Evil Resistance: nemsokára kipróbálhatjuk mindkettőt [VIDEO]

A Capcom játékait napokon belül megvizsgálhatjuk mi magunk is.

Kezdjük a Resident Evil 3 Remake-kel. Ennek a demója március 19-én fog megjelenni. Magyar idő szerint hajnali öt órától keressük Xbox One-on, és este hat órától megtalálhatjuk PlayStation 4-en és PC-n (Steamen) is. (PC-n valószínűsíthetünk egy bónusz Denuvót is, mert a Resident Evil 2 Remake esetében is használták.) Ennek a demónak a neve Raccoon City Demo, amiben lesz egy Mr. Charlie kincsvadászat is. Húsz ilyen „Karcsi úr” szobor lesz eldugva a demóban szerte Raccoon városában. Az a célunk, hogy ezeket elpusztítsuk úgy, hogy közben Nemesis őkelme a nyomunkban lesz, és majd szeretne velünk váltani pár szót (persze nem jó értelemben, ugyanis Nemesis célja az összes S.T.A.R.S.-tag eliminálása, és mi is ennek a csapatnak a tagja vagyunk…). Még fogalmunk sincs, hogy pontosan mit is akar ezzel a Capcom elérni.

A Resident Evil Resistance nyílt bétája március 27-én indul, és április 3-án, a játék megjelenésekor ér véget. Itt is lesz időbeli eltérés: PC-n (Steamen) este hat órától keressük majd (feltehetőleg itt is extra DRM-mel), míg a PlayStation 4 és az Xbox One már reggel kilenc órakor megkapja a 4v1 aszimmetrikus multiplayer ízelítőjét. Ebben a Daniel Fabron névre hallgató Mastermindot irányíthatjuk, míg a túlélők közül hatból négyet lehet majd kipróbálni, és mindenkinek egyedi képessége lesz, hogy az idő lejárta előtt kimeneküljenek ebből a halálos kísérletből. (Remélhetőleg az őszi ízelítő óta erősen javult a Resident Evil Resistance – akkor még finoman szólva is botrányosan bugos és hibás volt. Most már nem lesz mentsége a Capcomnak.)

A Resident Evil 3 Remake, illetve a Resident Evil Resistance is április 3-án startol el PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Ez lesz a Capcom következő üzleti évének első nagy dobása, ugyanis az üzleti év április elsején kezdődik majd. Néhány kép és egy új videó is érkezett.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu