Nintendo Indie World: Indie-robbanás a Nintendo Switch-en [VIDEO]

A Nintendo Indie World közvetítésében sok (tényleg sok!) játékot jelentettek be a már három éves Switchre! Úgy lazán 20 bejelentés jött…

A BARK (Tic Toc Games – zárójelben említjük a fejlesztőket) egy shoot’em up egy állatkával, ez 2020 végén fog megjelenni. A Baldo (Naps Team) egy JRPG kanyarulatú kalandjáték, és a japán animék is megihlették – ez a nyáron jön. A Blue Fire (Robi Studios) egy 3D platformer, tárgygyűjtögetéssel – ez a nyáron fog jönni. Az Exit the Gungeon az Enter the Gungeon folytatáskaképp akciót és lövöldözést igényel majd – ez már el is érhető! A Freakpocalypse egy kalandjáték, amiben a mutánsoktól távol kellene tartani magunkat egy tönkre vágott társadalomban – ez is a nyáron érkezik. Az I AM DEAD-ben ki kell találnunk, hogy miért haltunk meg, és ezért puzzle-ket kell megoldani – megjelenés valamikor idén. A Quantum League egy 1v1 vagy 1v2-es shooter, ami az év végén lövi be magát. A Summer in Mara (Chibig Studio) a kalandjátékos stílust a farmolással és masinakraftolással ötvözi. Szigetbébiszittelés és tengerfelfedezés tavasszal.

A Blair Witch, ami azért annyira nem lett nagy dobás tavaly PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, nyáron jön a Bloober Teamtől. A Bounty Battle cross-over hősöket ígér. A Dicey Dungeons nyáron kockázza be magát. Az Eldest Souls a nyáron teszteli le reflexeinket. A Faeria (kártya/stratégia) még március folyamán jön a Switchre. A Ghost of a Tale portja szintén tavasszal érkezik. A Moving Outban április 28-ától költözködhetünk. A Pixeljunk Eden 2 a nyáron fog megjelenni. A Sky: Children of Light hasonló időszakot nézett ki magának. A Sky Racket már most elérhető az eShopon. A Superliminal (FPS, gondolkodás-, és logikai tesztekkel) a nyáron „kapcsol”. A The Good Life az idei év folyamán jön még ismeretlen időpontban. A The Last Campfire (a No Man’s Sky alkotóitól, a Hello Gamestől!) szintén a nyáron csinál tábortüzet. A Wingspan (madárkodás, szó szerint, de kártyákkal) is a meleg időjárásra tűzte ki a megjelenés időpontját.

Azt mondtuk már, hogy mindezt lazán tizennyolc (!!!) perc alatt lezavarták a streamben!?

Forrás: JVL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu