Új 5G Nokia okostelefonnal bővül a HMD Global portfóliója

TECH HÍREK – Bemutatkozik a Nokia három új okostelefonja, az Originals telefoncsalád egy új tagja, és egy vadonatúj, problémamentes roaming szolgáltatás

 

 

  • Nokia 8.3 5G – valóban globálisan használható, időtálló 5G okostelefon
    • Nokia 5.3 – dizájn, teljesítmény és képalkotás terén egyaránt a kategória kiemelkedő telefonja, sokoldalú quad kamerával és skandináv formatervezéssel
    • Nokia 1.3 – gyorsabb és biztonságosabb felhasználói élmény az Android 10 (Go edition) rendszer által
    • Nokia 5310 – az Originals legújabb tagja
    • HMD Connect nemzetközi roaming szolgáltatás – és bárhol hozzáférhetsz a legfontosabb dolgaidhoz

 

2020. március 20., Espoo, Finnország– A HMD Global, a Nokia telefonok otthona három új Nokia okostelefont, illetve az Originals család legújabb tagját mutatta be egy felhasználóbarát roaming szolgáltatás bejelentése mellett. A Nokia 8.3 5G a legelső 5G-s okostelefon a Nokia portfóliójában. Szintén újdonság a Nokia 5.3 és a Nokia 1.3 készülék, csakúgy mint a Nokia 5310, az új Originals telefon.
A HMD Global az elsők között lépett be egy vadonatúj szegmensbe: a HMD Connect nemzetközi roaming szolgáltatással, egy olyan innovatív és könnyen kezelhető megoldással, mely a felhasználó számára folyamatosan elérhetővé teszi a legfontosabb szolgáltatásokat.

 

 

Nokia 8.3 5G

 

A Nokia 8.3 5G, a ténylegesen globálisan használható, időtálló 5G Nokia okostelefon. A Nokia 8.3 5G – Qualcomm® moduláris platformja részeként – elsőként alkalmazza a Qualcomm® 5G RF front end modulját, és így több mint 40 különböző RF komponenst tömörít.
A Nokia 8.3 5G ZEISS optikával, PureView quad kamerával, illetve OZO audióval érkezik, emellett a készülékben debütál a ZEISS Cinema videószerkesztő, így rendkívül gyenge fényviszonyok mellett is jó minőségű videofelvétel készíthető. A készülék optimalizálja az 5G-t – felhasználok számára biztosítja a streaminghez és a videójátékokhoz szükséges gyors sebességet, legyenek bárhol a világon. A finn hagyományok ihletette Nokia 8.3 5G a sarki fény színében érkezik, melyet a sarki fény inspirált.
Qualcomm ®Snapdragon ™ 765G moduláris platformon alapul. Ez az integrált megoldás – beépített 5G-vel, fejlett RF modullal párosítva – valóban globális 5G-megoldást hoz létre. A moduláris megközelítés biztosítja a telefon vékonyságát és elegáns megjelenését.

 

Nokia 5.3

 

Számos Nokiás újdonságot tartalmaz a Nokia 5.3: a hátlapi quad kamerát, a legújabb Qualcomm® Snapdragon 655 chipsetet, és a 2 napon keresztül kitartó akkumulátort. A mesterséges intelligenciával támogatott quad kamera biztosítja, hogy akár félhomályban is – az éjszakai módnak köszönhetően – tökéletes fotók készüljenek. A széles látószögű és a makro kamera pedig abban segít, hogy tájképek, vagy éppen közeli felvételek készüljenek. A Nokia 5.3 nagy, 6,55 hüvelykes kijelzője tartalomfogyasztásra és játékra egyaránt alkalmas. A készülék nemcsak strapabíró, de skandináv ihletésű dizájnt kapott, Android 10 rendszerrel és dedikált Google Segéd gombbal érkezik.

 

Nokia 1.3

 

A Nokia 1.3 modern technológiát és a vadonatúj Android 10 (Go kiadás) operációs rendszert nyújt. Az okostelefonon elsőként érhető el a Camera Go, emellett megtalálható benne a gyenge fényviszonyok esetén hasznos, mesterséges intelligenciára épülő image fusion technológia, a Gallery Go és a HD+ kávamentes képernyő. Az első Android 10-es (Go kiadás) Nokia okostelefon, nagyobb sebességet, nagyobb biztonságot és sok appot kínál, hogy segítse a mindennapokat.  Mindemellett rendszeres biztonsági frissítésekkel, illetve a garantált Android 11 (Go kiadás) ígéretével a készülék idővel egyre hasznosabbá válik.

 

Nokia 5310

 

Az eredeti Nokia 5310 Xpress Musicot újragondolva a Nokia 5310 MP3 lejátszóval, FM rádióval, és két erőteljes előlapi hangszóróval érkezik, így mindenhová magaddal viheted kedvenc zenéidet.  A Nokia 5310 a klasszikus formatervezést egyszerű, modern vonalakkal ötvözi, a hosszú üzemidőre tervezett akkumulátor pedig napokig bírja töltés nélkül.

 

HMD Connect Global Data Roaming Szolgáltatás

 

A HMD Global új szolgáltatási területre lép a HMD Connect nemzetközi roaming szolgáltatással.  A szolgáltatás megkönnyíti a kapcsolattartást, a felhasználók pedig ténylegesen azért fizetnek, amire szükségük van. Az egyszerűen használható adatcsomag-menedzsment jól átlátható, könnyen bővíthető. A szolgáltatás béta tesztüzeme a HMDConnect.com oldalon keresztül érhető el, világszerte, biztonságos roamingot nyújtva.
A HMD Connect nemzetközi roaming szolgáltatása az indulás pillanatában több mint 120 országban érhető el. Partnerével, a Greenwave Systems-szel, illetve a helyi szolgáltatókkal együtt a HMD Global azon dolgozik, hogy a lefedettséget a jövőben még több hálózatra és országra terjessze ki.

 

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu