Három új ingyenes játék, köztük két Tomb Raider

Három különböző PC-s játékot kapunk a hétvégén, örökre a miénk marad, ha most aktiváljuk.

A koronavírus kitörésével egyre inkább kénytelenek vagyunk otthon maradni, most már Magyarországon is. Éppen ezért rengeteg cég ingyenes játékokkal próbál kedveskedni a gamereknek, ingyenes hétvégékkel, vagy limitált ideig, örökre megszerezhető játékokkal. Nemrég írtunk rengeteg ilyen új játék megjelenéséről, például a Watch Dogs és sok más játék ingyenessé válásáról, de azóta jött másik három, köztük egy igazi Tomb Raider húzónév is.

Először kezdjük a Mable & the Wooddal amely egy furcsa Metroidvania, amelyben azokká az élőlényekké válhatunk, amelyeket legyőzünk. A képességeik által nyílik meg hősünk számára a világ és új lehetőségeket nyújtanak a felfedezésre és harcra. Külön érdekessége a játéknak, hogy anélkül is legyőzhetjük e lényeket, hogy megölnénk őket. A játékot a GOG-n keresztül lehet bezsákolni vasárnap 15:00-ig.

Most pedig jöjjön az említett húzósabb Tomb Raider cím: a 2013-as részről van szó, amelynek nemes egyszerűséggel Tomb Raider volt a címe és a sorozat rebootja volt, nemrég készült egy film is belőle és már tervezik a folytatását is.

Emellett ingyenes lett egy másik „Tomb Raider” (vagy inkább Lara Croft) játék is: a Lara Croft and the Temple of Osiris című 2014-ben megjelent, felülnézetes, izometrikus akció-kaland úgyszintén a hétvégén ingyenesen beszerezhető, úgyszintén a Square-nek hála.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu