Lemezes kiadást kap két klasszikus is, például az Indigo Prophecy

A Limited Run Games bevállalja, hogy a nehéz idők alatt is megpróbálja a korlátozott példányszámú fizikai kiadást néhány játékból, mint például az Indigo Prophecy. Az egyikük egy klasszikus lesz, a másik pedig egy klasszikus felújított kiadása.

A Limited Run Games a Twitteren közölte, hogy az Indigo Prophecy PlayStation 4-es verziójából korlátozott példányszámban lemezes kiadást fog értékesíteni. Ezt a játékot mi jobban ismerhetjük úgy, hogy Fahrenheit 51 – ez a francia Quantic Dream egyik korábbi játéka, ami először PS2-n és Xboxon jelent meg 2005 szeptemberének végén, majd néhány héttel később PC-n, majd a remasterelt verzió 2015-2016 tájékán Macre, Linuxra, Androidra, aztán PlayStation 4-re is kijött.

A Fahrenheit 51 (az Indigo Prophecy a tengerentúl használt név!) egy paranormális thriller New York városában. Egy rejtélyes sorozatgyilkosság veszi kezdetét, amikben valami megszállja az amúgy problémáktól mentes embereket, majd számukra teljesen idegenekkel végeznek a nyilvánosság szeme láttára. És a történetben mind a két oldalba betekintést nyerhetünk, így lesz rálátásunk ide is, oda is. Az Indigo Prophecy négy hétig előrendelhető lesz április 3-án délután négy órától.

A másik fizikai kiadás a Blade Runner: Enhanced Editionből érkezik – az amúgy remek játék felújításáról korábban írtunk már, így nem megyünk bele a részletekbe, csak annyit mondunk, hogy itt is a Nightdive Studios lesz a felelős a felújításért, és az ő saját engine-jük, a KEX-et használják itt is (ahogy a Shadow Man: Remasteredben is – erről is írtunk nemrég). Itt is a Twitteren láthatjuk a bejelentést, de ezúttal nem csak a PlayStation 4 kap fizikai kiadást, hanem a Nintendo Switch is. Itt még nincsen előrendelési időpont.

A Limited Run Games sikere bizonyítja, hogy van kereslet a kézzel foghatóbbnak mondható lemezes/kazettás verziókra, hiszen azért azokkal könnyebb játszani internetkapcsolat nélkül. És azért jó is az – ha korlátozzák a sebességet (túl sokan lógunk a hálózaton…), akkor így gyorsabb nekiülni valaminek.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu