Halo Infinite és a koronavírus: milyen hatással van a pandémia a játékra? [VIDEO]

A 343 Industries tájékoztatta a közönséget arról, hogy a Halo Infinite és a koronavírus esetében milyen hatása volt a pandémiának a játék fejlesztésére.

A fejlesztők egy blogposztban beszélnek arról, hogy ők is átálltak az otthoni munkára, mert szerintük a helyzet romolhat, mielőtt javulni kezdene. A tervek szerint még mindig az év végére tervezik Master Chief visszatérését (ugyanis a Halo Infinite az Xbox Series X nyitócímeinek egyike volna, és a Microsoft szerint a next-gen konzol nem fog csúszni a koronavírus miatt). A poszt szerint minden fejlesztő a tőle telhetőt megteszi, hogy minőségi Halo-élményeket valósíthassanak meg és juttathassanak el a játékosokhoz, miközben ők ehhez az új életmódhoz igazodnak. Így a Halo: The Master Chief Collection PC-s kiadásának bővülése sem marad el – a Halo 2 Anniversary hamarosan bétatesztet kap.

A 343 Industries már több mint két hete otthoni munkára váltott, és a fejlesztők eléggé kreatívak, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassák a stúdión kívülről. Még azt is elmondták, hogy a rajongóknak meg kell érteniük, hogy a szituáció nagyobb fontosságú a videojátékoknál, így a Halo-nál is. Ők is a távolságtartást, a kézmosást és a tisztálkodást javasolják, mert ez közös érdekünk.

A „háromnegyvenhármasok” egy új videót is megosztottak, amiben ismét betekinthetünk a kulisszák mögé. Most így megnézhetjük, hogy miként rögzítenek régi gőzmotorokat a következő játékukhoz. Ezért a stúdió kiment az amerikai Oregon államban levő Powerland Heritage parkba, hogy a Halo Infinite-ben a rögzítésekből gyúrt zajokat, hangokat hallhassunk. A hangokkal lehet trükközni – néha egy kis torzítással és hangmérnöki elgondolással tényleg lehet egyedit csinálni valami teljesen szokatlanból.

A Halo Infinite a tervek szerint tehát az Xbox Series X nyitócímeinek egyike lesz, és emellett egy napon fog megjelenni PC-re, továbbá Xbox One-ra, mert a fejlesztők nem akarják elhanyagolni a még jelenlegi konzolgenerációt sem. (Az Xbox One portot nem kezelik másodrendűnek, ezt ők maguk mondták.)

Forrás: GameSpot, GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu