Final Fantasy VII Remake Red XIII: külön területet kap

A Final Fantasy VII Remake első részében sok játékvégi (endgame) tartalomra számíthatunk.

A Square Enix korábban már komolyan meglepett minket azzal, amikor bejelentette a cég, hogy Red XIII nem lesz teljeskörű csapattag a játékban, ugyanis a játék első fejezetének végén jut be a csapatunkba a karakter, és kb. ott lesz vége a Final Fantasy VII Remake első felvonásának – nem akarta a japán csapat, hogy kidolgozatlan legyen a vadállat. Ám most kiderült, hogy a Square Enix nem hagyta ennyiben: a kiadó weboldalán ugyanis Naoki Hamaguchi, a játék társrendezője egy interjúban elárulta, hogy valamelyest kárpótolnak minket.

Hamaguchi szerint a fejlesztők hasonlóan érezték magukat, mint a rajongók (miszerint Red XIII fontos karakter), és úgy tervezték meg az ő játékmenetét, hogy ne legyen játszható a harcokban. Itt nem ment bele részletekbe a társrendező, de hozzátette, hogy a Shinra épület kapott egy új emeletet, ami nem volt ott az eredeti PS1-es Final Fantasy VII-ben. Ezen az új szinten Red XIII egyedi képességeit kell használnunk a környezetbeli akadályok legyűrése céljából. Hamaguchi úgy gondolja, hogy ez a rajongóknak nagyon kedvező plusz lesz a Final Fantasy VII Remake-ben.

A társrendező nem beszélt arról, hogy pontosan mennyi játékvégi tartalom van, mert azt szeretné, ha lennének a rajongóknak meglepetések. Azt viszont elmondta, hogy úgy tervezték meg a remake-et, mint egy különálló játékot, és méretében hasonlóan lesz más, fő számozású Final Fantasy-khoz. Az pedig, hogy milyen titkok és rejtett bossfightok várnak ránk – nos, azokat majd nekünk kell felfedeznünk, vagy majd az internet kiszivárogtatja a játék megjelenése előtt, esetleg a megjelenés napján.

A Final Fantasy VII Remake PlayStation 4-exkluzív lesz egy évig – április 10-étől keressük a PlayStation Store-on (ott biztosan fenn lesz), mert a lemezes kiadásban lehetnek fennakadások (erről korábban írtunk – a járvány akadályozhatja a fizikai változat terjesztését).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu