Ingyenes World War Z vár az egyik webáruház felhasználóira

Tavaly jelent meg és még nincs is egyéves az Epic Games Store-ban már most itt az ingyenes World War Z.

2019 áprilisban jelent meg az visszafogott hype-ja ellenére is, meglepő módon hatalmas sikert arató World War Z című zombis akciójáték, amely Max Brook képregényei és az azonos című Brad Pitt-film alapján készült és a fejlesztők továbbra azóta is szenvedélyesen fejlesztenek, alakítgatnak, bővítenek. Rövidesen lesz a játékban teljes cross-play támogatás is, így akár a PC-sek, az Xbox One-osok és a PS4-esek is együtt játszhatnak, sőt, már jelenleg is van erre lehetőség PC és Xbox One (X) esetében.

Az ingyenesség persze nem tart örökké: egész konkrétan április másodikáig lehet rá lecsapni az Epic Games Store-on, mielőtt ismét fizetőssé válna a játék.

Akinek egyébként csapnivaló PC-je van, annak sem kell kimaradnia a mókából, ugyanis Geforce Now-n futtatható a játék, a maga teljes szépségében, lévén a rendszer egy 24GB-os Geforce Tesla P40-est használ.

Hogy azért teljesen a konzolosok, illetve azok közül az Xbox One-osok se maradjanak ki, számára egy 75%-os Deals with Gold próbál kedveskedni a Focus Home Interactive, mely egy kicsit rövidebb ideig, március 30-áig él. Így, a játék, ha konzolon nem is ingyenes, de a Gold előfizetők számára mindössze 2995 forintba kerül.

Megjelent egyébként ma egy frissítés, amely fegyvervariánsokkal, perkekkel, skinekkel bővíti a játékot, továbbá javítja az egyensúlyt PvE-ben és a Horde Mode Z-ben egyaránt.

A World War Z mellett egyébként két másik, ingyenes ingyenes játék: a Figmentet és a Tormentor x Punishert sem. Jövő héten az egyik legjobb sétaszimulátor, a Gone Home lesz az ajándék.

A World War Z tesztünket itt olvashatjátok. Dante azt emelte ki a játékból, hogy „a World War Z egy aránylag szórakoztató játék, nem rossz, de nem is annyira jó, érződik rajta a B kategória. Egyszerű, könnyű „üssük el a délután valamivel” típusú cím. Ha vannak barátaid, akikkel szívesen elütöd az időd, zombikat irtasz ki velük és aránylag jól szórakozol nos, arra megfelelő. Ha epikus sztorira, és Last of Us/Days Gone kaliberű sztorira vágysz, akkor ez nem a te játékod.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu