Mortal Kombat 11 Ash Williams: mégis az jön Evil Dead hőse?

A Warner és a NetherRealm egy elképesztően idióta módon hintette el, hogy a Mortal Kombat 11 Ash Williams megjelenése lehetséges, tehát az Evil Deadből (magyarul Gonosz halottból) ismerős karakter talán mégis ott lesz a tavaly megjelent verekedős játékban…

A következő kép a Twitterről származik. Ez egy olyan emailről lőtt telefonos kép (létezik a Print Screen is, csak ez egyeseknek nem jut az eszébe), ami egy promóciós email Spawn megjelenését hirdetve. Az email tetején láthatjuk az első Kombat Pack (=season pass) karaktereit. Shang Tsung, Nightwolf, Terminator T-800, Sindel, Joker, illetve Spawn. Ez is még rendben van, de a fotó alján a szerzői jogi listában sikerült elbújnia Ashnek az Army of Darknessből (magyarul A sötétség seregéből) – ez amúgy az Evil Dead franchise harmadik filmje volna.

 

Úgyhogy az emailben olyan szerzői jogokat említenek, aminek alapból nem kellene ott lennie! Nincs Ash a listán, de mégis feltüntetik a jogtulajdonosokat? Miért? Talán pont azért, mert Ash később MÉGIS ott lehet a Mortal Kombat 11-ben, talán a második season pass részeként.

Az a helyzet, hogy tavaly a rajongók már adatbányásztak a Mortal Kombat 11 Nintendo Switch verziójában. Itt több lehetséges karakter nevét is megtalálták az első Kombat Packból. És köztük volt Ash is. Csakhogy ezek az adatmorzsák eltűntek, és a legújabb frissítésben ismét felbukkant pár érdekesség. Ash mellett Fujin, Sheeva, és „ROB” neve. Talán Robocop, azaz magyarul a Robotzsaru is beszáll pár meccsre? (Ezzel pedig képletesen folytatódna a Robocop vs. The Terminator, ami ’92-ben egy négy füzetes crossover képregény volt, de később játékadaptációt is kapott…)

Mivel a Mortal Kombat X is két Kombat Packkal (season pass-szal) próbálkozott pár éve, nem lenne meglepő, ha a tizenegyes is hasonló menetrendet követne – és az, hogy a NetherRealm/Warner páros nem bök ki egy betűt sem erről, már joggal gyanakodhatunk.

Szóval csak idő kérdése, hogy megerősítsék a következő karaktereket. Mortal Kombat 11 Ash Williams-e pedig így szinte tuti, hogy be fog vágni pár öklöst néhány egyénnek.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu