Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered kampány: a jövő héten már itt is van?

Az Activision Blizzard aduásza: a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered kampány már itt is lesz április elején?

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredről legutóbb azt írtuk, hogy ez már jó ideje készen van, és az Activision Blizzard egyfajta bevethető tartalékként kezeli – vagy egyben adják ki (kampány + multiplayer), vagy kettébontva. TheGamingRevolution szerint (és ő megbízhatónak tűnik a Call of Duty-sorozattal kapcsolatban; többször is valós információkat közölt a bejelentések előtt) a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered kampánya március 30-án, azaz holnap már meg is fog jelenni! Így egyrészt a kiadó úgy tűnik, hogy inkább kitolja mihamarabb az alkotását az ajtón, hogy a március 31-ével véget is érő üzleti évben még legyen egy kis plusz lóvéja, másrészt pedig így nem akar őszig várni a megjelenéssel, hanem – úgy tűnik, hogy kettébontva… – inkább kigörgeti a 2009-es Call of Duty felújítását.

A képet a Call of Duty: Modern Warfare legújabb frissítésével dugták el a tavaly őszi CoD-ban, és a CharlieIntel tette közzé a Twitteren. (Több kép is van.) Úgyhogy lehet ráció abban, hogy tényleg már csak órákra vagyunk a megjelenéstől.

Még kiszivárgott az is, hogy ha a miénk lesz a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered kampány, akkor az Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle-t is megkapjuk. Vagy ha megvesszük a Ghost Pack: Oil Rig Bundle-t, akkor pluszba megkapjuk a 2009-es Call of Duty történetét (amiben épp Ghost volt az egyik fontosabb szereplő). Ezzel megkapjuk még ezeket is: UDT Ghost (Legendary Ghost skin), Task Force (Legendary M4A1), One For One (Legendary 1911), Free Dive (Rare Charm), Belly Flop (Epic Ghost befejező mozdulat/finishing move), Stay Frosty (Epic Ghost megszólalás/operator quip), No Easy Days (Epic animációs kártya/animated calling card), Ghost (Rare embléma/emblem), és lehet tiereket is ugrani a Battle Passban (Battle Pass Tier Skips).

Úgyhogy a kiadó szépen külön kérhet majd pénzt azért, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered multiplayerét is játszhassuk. Mert egyben nem lenne nekik jó.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu