Final Fantasy VII Remake lemezes kiadás: egyeseknek már a kezében!

A Square Enix kezei közül kicsúsztak a Final Fantasy VII Remake lemezes kiadás kópiái.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Final Fantasy VII Remake lemezes kiadásának elérhetőségében hiányosságok lehetnek, főleg az európai és az észak-amerikai régiókban, „köszönhetően” a koronavírus-világjárványnak. Ez a digitális kiadást nem érinti, mivel az április 10-étől flottul fenn lesz a PlayStation Store-on (és addigra talán már nem lesz korlátozva a sebessége, de most még korai bizakodni), de azokat igen, akik inkább szeretnék polcra tenni a megvásárolt játékaikat – sokan vannak ilyenek.

Azért itt-ott már valahogy néhány egyén szert tett a Final Fantasy VII Remake lemezes kiadás bolti verziójára, ami azért is furcsa, mert a rajt azért még majdnem két hétre van innen. S mégis, a Redditen felbukkant egy poszt egy fotóval, amin a Final Fantasy VII Remake Deluxe Editionjét láthatjuk azzal a kommenttel, hogy ne aggódjunk, nem fog az illető a játékból spoilerezni, így tőle nem fogunk hallani semmit sem.

A képen láthatjuk, hogy egy különleges csomagolásban jön a Final Fantasy VII Remake, amihez egy steelbookot, egy művészeti könyvet, illetve a soundtrackből egy kisebb ízelítőt kapunk pluszban. Ez kb. meg is felel a mostanában szokásos drágább kiadásoknak, ha nem a season pass-szal trükköznek a kiadók és a fejlesztők (itt például a Ubisoftot lehetne mondani – ők csinálják ezt nagyon gyakran, általában Gold Edition kiadásokkal…). Azért biztos, hogy a Square Enixtől itt-ott ment egy-két, felettébb ideges hangvételű telefonhívás a kéretlen szivárgás miatt.

A Final Fantasy VII Remake első részében (Midgarnál lesz a vége, nem a teljes játékról van szó…) Red XIII nem lesz teljes értékű játszható karakter, de a Shinra épület egy plusz emeletet kap, hogy a képességeit ott használhassuk. A játék április 10-én érkezik kizárólag PlayStation 4-re, ahol egy évig időzített exkluzivitással rendelkezik. A Square Enix és a Capcom is jól kezdi a következő üzleti évét (ők meg harmadikán jönnek a Resident Evil 3 Remake-kel és a Resident Evil Resistance-szel) – amíg a világgazdaság recesszió elé néz, a játékipar jó helyzetben lehet.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu