Jön a Hobbs & Shaw 2! Most már hivatalos!

MOZI HÍREK – Az eddigi pletykákkal és találgatásokkal ellentétben most már biztossá vált, hogy tényleg  jön a Hobbs & Shaw 2 – maga Dwayne Johnson jelentette be.

Akik élvezték a tavaly mozikba került Halálos iramban sorozat spin-offját, a Hobbs & Shaw-t, azok most örülhetnek, mert nagyon úgy tűnik, hogy a két „lézengő ritter” kalandjai folytatódni fognak. Bár egyelőre természetesen még minden kezdeti fázisban van, Luke Hobbs és Deckard Shaw most már biztos, hogy ismét menőzni, verekedni és ökörködni fognak a filmvásznon.

Ezt a hírt maga Dwayne Johnson az Instagramon jelentette be, miután válaszolt pár kérdésre a rajongóinak, miközben természetesen ő maga is otthon kénytelen dekkolni a koronavírus járvány miatt. A rajongókkal való beszélgetés során merült fel a Hobbs & Shaw folytatásának lehetősége. Johnson el is árulta, hogy már folytatódnak a produkciós előkészületek és egyelőre azon dolgoznak, hogy a kreatív teamet összeszedjék. Johnson a következő szavakkal számolt be erről.

„A következő Hobbs & Shaw filmen dolgozunk már és nagyon izgatott vagyok. Már csak a kreatívokat kell megtalálnunk és azt is, hogy milyen irányba megyünk a filmmel.”

Korábban már sok pletyka felröppent egy esetleg folytatásról, biztosan viszont egészen idáig nem lehetett tudni, hogy tényleg jön a Hobbs & Shaw 2. Az előző film nagy meglepetésre hatalmas siker volt, nemcsak a mozikasszáknál, de általában véve a kritikusoknak is tetszett. Mi azért annyira nem volt elmosva tőle, de kétségtelen, hogy a minőségben eléggé mélyrepülésben lévő sorozatnak legalább valamennyire üdítő színfoltja volt. A folyatásról egyelőre sok mindent nem lehet tudni, mindössze az tűnik szint biztosnak, hogy Dwayne Johnson és Statham mellett Vanessa Kirby is ismét tiszteletét teszi a folytatásban.
Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu