Koronavírus és filmipar: Uncharted, Morbius és Ghostbusters: Afterlife halasztás!

MOZI HÍREK – A Sony Pictures kénytelen a 2020-as, legígéretesebb filmjeit jövő évre eltolni a koronavírus miatt.

A koronavírus nem kegyelmez: nemcsak az egészségünket, vagy életünket fenyegeti, hanem a filmiparra egyre gyilkosabb hatással van. Nagyon sok hollywoodi film forgatását és mozikba kerülését kénytelenek filmstúdiók eltolni, és természetesen ez alól a Sony Pictures sem kivétel. Most éppen három film jutott erre a sorsra: az Uncharted, a Morbius és a Ghostbusters: Afterlife sem kerül mozikba már az idén, mind a három jövő évre kerül át. Ezek közül személy szerint egyébként a Morbiust sajnálom a leginkább, mert kíváncsi lettem volna, hogy Jared Leto mire képes a vámpír szerepben. A Morbius konkrétan július 31-én került volna mozikba és 2021 március 19-re tolták el.

Ami az Uncharted forgatását illeti: a Sony nemrég jelentette be, hogy a forgatás a koronavírus járványa miatt leállt és október 8-ra tolták el azt is.

Viszont talán némi vigasz a Sony szuperhős filmek rajongói számára, hogy a Venom 2-őt – egyelőre – még mindig október másodikára tervezik, illetve a Milla Jovovich főszereplésével készült Monster Huntert is, továbbra és szeptember 4-én várhatjuk.

Mindezeken felül van még egy olyan Sony/Marvel projekt, melyet eredetileg 2021 október nyolcra terveztek, de most már átkerült a film „TBD” („to be done”), tehát bizonytalan időre elhalasztott státuszba.

Forrás: IGN Ausztrália

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu