Lords of the Fallen 2: továbbra is készül, next-genről is vannak új információk!

A projektet még 2014-ben jelentették be és sok problémával találkozott. A CI Games folytatja a fejlesztést.

A Lords of the Fallen 2 fejlesztése egyre rémálomszerűbb lesz, mintha már sosem tudna megvalósulni, igazi “development Hell”. Jelenleg a CI Games kiadó fejleszti és ahogy ez a svéd sajtó egy interjújából kiderült, még mindig komolyan dolgoznak a projekten. Olyannyira, hogy a játékot next-gen konzolokra: PS5-re és Xbox Series X-re is fejlesztik. Miután nagyon sok külsős fejlesztőgárdával akadtak gondok, végül maga az eredeti kiadó, a CI Games, házon belül készíti ezt a játékot.

Ahogy azt maga a CI Games elnöke kifejtette: jelenleg 40 fejlesztő dolgozik a játékon és bővítik is majd a csapatot, ahogy a projekt egyre inkább előrehaladottabb állapotban lesz az elkövetkező hónapokban. A cég célja, hogy a 2014-es első rész által felállított minőségi követelményeknek megfeleljenek, amelyet a rendkívül tehetséges Deck 13 készített még, mely csapat azóta a The Surge két részével vált híressé.

A Lords of the Fallen egy rendkívül sikeres Dark Souls-szerű fantasy akciójáték volt, bár annak idején a PlayStation 4-es verzió elég komoly technikai problémákkal került ki a piacra. A játék még Souls-like kategóriában is igen nehéz volt, mindjárt az első boss-nál elvérezhetett az, akinek nem voltak igazi kobra reflexei. Ettől függetlenül több platformon is napvilágot látott a Deck 13 címe, annak idején PS Plus-on ingyenes is volt.

A Lords of the Fallen 2 fejlesztése már nem ment ennyire gördülékenyen. Több fejlesztőcsapathoz is átkerült a játék, éveken keresztül, míg végül a CI Games megelégelte és úgy döntöttek, hogy házon belül alkotják meg a játékot. Vajon felér majd a Lords of the Fallen 2 az első részhez? Csak a jövő, illetve a következő generációs konzolok után éra a megmondhatója…

Forrás: 3djuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu