Final Fantasy VII Remake: koronavírus miatt lesz korábban kapható lemezes kiadásban

Final Fantasy VII Remake: koronavírus miatt az európai és az ausztrál kontinensen jóval korábban a boltok polcaira jutott . (És nem csak az, a Resident Evil 3 Remake is. Németországban legalábbis biztosan.)

Yoshinori Kitase, a Square Enix producere, és Tetsuya Nomura, a Final Fantasy VII Remake rendezője egy üzenetben közölte velünk, hogy a koronavírus miatt a terjesztési csatornákban zavarok merültek fel, és így nagyobb esély van arra, hogy Európában és Ausztráliában már április 10-e ELŐTT is megvehetjük a Final Fantasy VII Remake-et. A többi nyugati régióban a héten szállítják ki a legyártott PlayStation 4-es lemezes kiadásokat (csak PS4-es van, mivel a játék egy évig időzített PS4-exkluzív…), és a két japán úr optimistán vélekedik – szerintük az amerikaiak április 10-én már levehetik a bolt polcáról a játékot, ha nem a PlayStation Store-on keresztül akarják megvenni azt.

Kitase és Nomura viszont valamire megkérte az európai és ausztrál szerencsés játékosokat, akik már hazavihették a Final Fantasy VII Remake-et. Azt kérik, hogy gondoljanak a többiekre, és ne spoilerezzenek a játékról annak megjelenése előtt még úgy is, hogy az eredeti Final Fantasy VII még 1997-ben jelent meg PS1-re (és akkor vették is az emberek mint a cukrot), de a Remake egy új játék, ami mindenkinek tartogat meglepetéseket (hozzátesszük, hogy úgy, hogy ez csak az első fejezet, ami Midgarnál véget is ér…). Az a véleményük, hogy az összes rajongó és játékos megérdemli, hogy saját maga élhesse át a Final Fantasy VII Remake-et, és a közösséget arra biztatják, hogy ez meg is valósulhasson. Azért jó lesz zárt fülekkel és szemekkel a neten közlekedni.

A Final Fantasy VII Remake egészen konkrétan április 10-én jön PlayStation 4-re – legalábbis PlayStation Store-ra. A lemezes verzió pedig talán már most becsusszant a magyar boltok kínálatába, ki tudja…? Addig is – ha még nem döntöttünk volna a vásárlásról – egy demót is lehúzhatunk a PlayStation Store-ból.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu