Hatalmas változások a Resident Evil 2021-es játékban?

Annyira meg fog változni a franchise a Resident Evil 2021 esetében, hogy talán rá sem fogunk ismerni?

Miközben a Resident Evil 3 Remake-re vár a nép (azért lemezesen már most elkezdték szórni itt-ott a boltokban, dettó a Final Fantasy VII Remake-ben… de erről ma még beszélünk bővebben), a Capcom már a jövőre gondol, és itt nem a koronavírus keltette káoszra gondolunk (mert gazdaságilag meg fogja egy-két ágazat szenvedni, ne is higgyük az ellenkezőjét), hanem a következő Resident Evilre.

AestheticGamer (aki többször is megszólalt pl. a Resident Evil 8 reboot esetében; megbízható információs forrásnak tűnik) billentyűzetet ragadott, hogy a Twitteren megosszon néhány gondolatot a 2021-es Resident Evilről: „Ah, a fenébe is, mondok egy kicsivel többet a 2021-es Resident Evil játékról, de aztán nem megyek mélyebben bele a Resident Evil 3 Remake megjelenése után valameddig. A 2021-es Resident Evil fejlesztése 2016 végén kezdődött. Mire megjelenik, kb. négy, négy és fél évig állna fejlesztés alatt (most kb. 3-3,5 évnél tart). A fejlesztése nagyon hasonlít az eredeti Resident Evil 3-éhoz, NEM a Remake-hez. Ezt még nem fogom kifejteni, csak később.

A bejelentése nemsokára megtörténik, és ez a sorozat eddigi legnagyobb eltérése lesz [a szokásoktól], olyannyira, hogy elvárom, hogy sok ember ideges legyen a bejelentése után… de nekik nyíltabban kellene erről gondolkodniuk. A belsős tesztelés azt mutatja, hogy ez egy jó minőségű játék, és én izgatott is vagyok iránta.”

A Resident Evil 3: Nemesis (az EREDETI még két évtizede!) is Biohazard 1.9-nek indult, úgyhogy egyfajta spinoffként kezelte a Capcom, és más lett volna a főszereplő is. Szóval ehhez hasonló ÁLLHAT fenn (találgatunk!), és akkor kb. nagyobb változás lesz az új „reziben” mint amekkorát a Resident Evil 4 mutatott az első három részhez képest. A többszöri reboot után (legalább kettőn ment át – az egyik koncepcióból végül a Devil May Cry valósult meg) akciósabb, TPS-stílust vett fel Leon európai túrája.

Úgyhogy ha nemsokára be is jelentik, lehetséges, hogy a PlayStation 5 vagy az Xbox Series X bemutatása során láthatjuk a játék első videóját. A PS5-re tippelnénk, de majd megcáfolnak minket, vagy esetleg nem.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu