Solo 2 a Disney Plus-on? Jon Kasdan, az első rész forgatókönyvírója válaszolt

MOZI HÍREK – Miután egyre aktívabb a Disney tévécsatornája, sokakban felmerült: mi lenne, ha a Solo 2 a Disney Plus-on is megjelenne? Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet…

Alden Ehrenreich talán visszatér egy nap, mint Han Solo. Egyelőre viszont nincs rá semmi esély, hogy a közeljövőben láthassuk a Solo 2-őt a Disney Plus-on. A 2018-as Star Wars film megmutatta a Star Wars rajongók által hőn szeretett csempész életét még a kezdeti, fiatalabb korszakából, jóval azelőtt, hogy abban a bizonyos Tatooine-on lévő kocsmában találkozott volna Luke Skywalkerrel és Obi-Wan Kenobival, amely később örökre megváltoztatta az életét.

Persze, a Solo: Egy Star Wars történet eléggé vegyes érzelmeket váltott ki (nekünk alapvetően bejött, bár mi sem voltunk vele maradéktalanul elégedettek), de azért bőven voltak rajongói is a filmnek, vagy olyanok, akik legalább úgy gondolták, hogy egy polírozottabb folytatásban talán jobban fog érvényesülni Alden Ehrenreich színészi játéka. Sajnos ki kell őket ábrándítanunk: maga Jon Kasdan, ez első rész forgatókönyvének egyik írója írta Twitteren, hogy erre nincs sok esély.

„Nem hiszem, hogy bárki számíthatna most egy Solo folytatásra… Egy akármilyen filmes alkotás vagy sorozat most a jelenlegi helyzetben eléggé elképzelhetetlen és a D+ lista most eléggé telve van olyan sorozatokkal, amelyekre már várok. Az Indy-vel kapcsolatos munkám véget ért, de izgatott vagyok, hiszen várható előrehaladás.”

Ami egyébként Kasdan előbb említett Indiana Jones munkáját illeti, a forgatókönyvíró még egy korábbi verzión dolgozott. Azóta már más kezekbe került a munka és Steven Spielberg is otthagyta a rendezői széket és úgy tudni: James Mangold, a Logan rendezője került a helyére.

Jon Kasdanról azt lehet tudni, hogy ő annak a Lawrence Kasdannak a fia, aki igazi legenda a Star Wars franchise-ban, hiszen nagy részben ő írta a Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő filmek forgatókönyveit, illetve a fiával együtt alkották a Solo filmét is.

A Solo: Egy Star Wars történet sok kérdést nyitva hagyott: például nem tudjuk, mi történt később Emilia Clarke Qi’ra karakterével, Hannal és Landóval a Milleneum Falcon „ügy” után, vagy hogy Darth Maul és Han valaha is találkoztak-e, vagy a Sith lovagnak volt-e hatása Han életére? Megtudjuk-e ezekre a kérdésekre valaha is a választ? Solo 2 a Disney Plus-on? „Csak az idő a megmondhatója, ifjú padawan…”

Nektek egyébként hogy tetszett az első Solo-film? Várjátok a folytatást, vagy nem igazán? Írjátok meg a válaszokat a kommentárokban!

Forrás: Movieweb

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu