Monster Hunter film: vége a forgatásnak! Marad az eredeti megjelenési dátum?

MOZI HÍREK – A Monster Hunter film iránt pozitív érzelmeket tápláló rajongók számára jó hír, hogy a Monster Hunter film továbbra is tartja a szeptember 3.-ai megjelenést.

Milla Jovovich és Tony Jaa alakítják majd a főszerepet a Monster Hunter film történetében. Sokan elég szkeptikusak a filmmel kapcsolatban, de ilyen időkben, amikor annyi filmet halasztanak el a koronavírus miatt, örülnünk kell annak, ami van. Jó hír tehát, hogy a film forgatása befejeződött, így a megjelenési dátumát tartani tudja – nagy kérdés persze, hogy szeptemberben kinyitnak már-e a mozik.

Ezt az információt Martin Moszkowicz, a Constantin Film elnöke osztotta meg a Deadline-nak, garantálva, hogy a Monster Hunter film szeptember harmadikán a mozikba kerül. Moszkowicz konkrétan így fogalmazott:

„A Monster Hunter szeptemberben világszerte látható lesz. Ezen a héten fejeztük be a forgatást.”

Ez tényleg jó hír, de koránt sem jelenti azt, hogy a cég más projektjei is szabad utat kaptak volna. Például a Resident Evil tévésorozatot, amelyet a Netflixen vetítettek volna, bizonytalan időre elhalasztottak a koronavírus terjedése miatt. Továbbá a videojátékok rajongói amiatt is kesereghetnek, hogy az Uncharted film moziba kerülését is nemrég elhalasztották.

A Monster Hunter az azonos című Capcom játéksorozat adaptációja, amelyet Paul WS Anderson rendez és „múzsája”, szerelme, felesége, gyermekeinek anyja, Milla Jovovich alakítja a főszerepet, a másikat pedig Tony Jaa. A filmet egyelőre vegyes érzelmekkel teli várakozás jellemzi, miután az első képen látható, modern, katonai öltözéket viselő karakterek nem nyerték el a rajongók tetszését, de a későbbi fotókhoz már pozitívabban állnak.

A sorozat legutóbbi darabjáról, a Monster Hunter Worldról szóló tesztünket itt olvashatjátok el.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu