Resident Evil 3 Remake mod: Claire -rel és Adával is végignyomhatjuk a játékot! [VIDEO]

A Resident Evil 2 karaktereit irányítva is szembeszállhatunk a félelmetes Nemesis-szel a Resident Evil 3 Remake mod használatának hála.

Talán meglepően hangzik, de még meg sem jelent PC-re a Resident Evil 3 Remake és már kint is vannak hozzá az első modok, amelyeknek köszönhetően Claire Redfield, vagy Ada Wong bőrébe bújva is halomra lőhetjük a zombikat Jill Valentine helyett. Persze, az irányítható karakter hangja nem változik, a de modell igen, lévén a játék ugyanazt a motort használja. A rendkívül jól alakítható RE Engine-ről van szó, amely a Devil May Cry 5-nek, vagy a Resident Evil 7-nek is alapja.

Nagyon egyszerűen tudunk így karaktert váltani, ahogy azt a DarkSide of Gaming portál is elmagyarázza, ahol a videón Claire Redfieldet láthatjuk, aki a Resident Evil 2 második választható hőse volt Leon S. Kennedy mellett. A Fluffyquack Mod Manager használva kell bizonyos fájlokat feltölteni és már le is cseréltük Jill Valentine-t, ami fun élmény lehet az ötórás játék második, vagy harmadik végigjátszásához.

És hogy miért használtunk többes számot a cikk elején a „modok” esetében? Nos, nem csak ez az egy mod jelent meg az utóbbi napokban a harmadik részhez, hanem Jill az első Resident Evil-ből ismerős STARS-, vagy a Resident Evil 5-ben használt BSAA uniformist is magára öltheti. Továbbá az elkövetkező napokban további modokra is lehet majd számítani. A Resident Evil címeknél rendkívül aktív a moddoló közönség, különösen a második rész megjelenése óta, amelynek PC-s verzióját ragyogóan lehetett modokkal megbolondítani.

A Resident Evil 3 holnap, április 3-án kerül a boltokba, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, de azt is rebesgetik, hogy esetleg Nintendo Switch-re is „megjelenik” (elképzelhető, hogy csak Japánban), hasonló streames módszerrel, mint a Resident Evil 7 esetében.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu