Spyjinx: a játék, amelyen öt évet dolgozott az Epic és J.J. Abrams

Most végre megtudtuk, min tevékenykedett az Unreal motorról, a Gears of Warról és az Epic Games Store-ról ismert cég, illetve aStar Wars filmek rendezője már jó ideje.

Rendkívül régóta, 2015 óta dolgozott valamin az Epic és J.J. Abrams, most pedig végre kiderült, pontosan milyen játékról van szó. A PC-s, vagy konzolos gamerek nagyon nem fognak tőle lázba jönni, annál inkább azok, akik mobilon szeretnek játszani. A Spyjinx című játék ugyanis csakis okostelefonokra és tabletekre érkezik majd. Ez a hardcore gamereknek kissé lelombozó, viszont a mobilosok a hivatalos sajtóanyag szerint egy olyan címre számíthatnak, amely némileg a James Bond filmek paródiáit, illetve az Evil Genius nevű ősrégi játékot idézi, lévén a kémek világába nyerhetünk betekintést, rengeteg őrült küldetéssel, rablásokkal és eszement kütyükkel karöltve. Ami pedig a műfajt illeti: egy akció-stratégiával van dolgunk, amelyben szerepjátékos elemek is keverednek, továbbá valós idejű, PVP-s összecsapások is.

Akik ismerik a Clash of Clans című játékot, azok számára a Spyjinx is ismerős lehet, ugyanis feladataink köze tartozik még a bázisépítés – és annak megvédése – is. Így tehát tulajdonképpen a hatalmas innováció helyett egy Clash of Clans-klónnal van dolgunk, Evil Genius beütéssel, ami azért kicsit talán lelombozó egy ennyire neves rendező és az Epic Games együttműködése kapcsán.

A játékban egyébként egész kis osztagokat is toborozhatunk többek között hackerekből, rosszfiúkból és más specialitásokból, a megalkotott kütyükkel felszerelve pedig már küldhetjük is őket az ellenséges vonalak mögé, hogy ott beépülve, feltűnés nélkül, vagy épp hogy mindenkit lemészárolva ledarálva értékes információkat szerezzenek a számunkra.

Az Epic és a Bad Robot Entertainment már azt is hozzátette, hogy rövidesen kezdődik a játék bétája. Egyelőre csak Ausztráliában és Malajziában bétázhatunk és iPhone telefonokon és más iOS eszközökön. Később várható más országok és platformok (Android) csatlakozása a bétához.

A Spyjinx tehát valamikor a jövőben kerül majd fel az két operációs rendszer: az iOS és az Android webáruházába.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu