Később jöhet az idei Call of Duty is?

Nem csak a The Last of Us Part II és a Marvel’s Iron Man VR járta meg a koronavírussal: nagy esély mutatkozik arra, hogy a 2020-as Call of Duty is később juthat el a játékosokhoz!

TheGamingRevolution – aki idő előtt tudott például a Call of Duty: Warzone-ról (ami slágerjáték lett a bezárkózás során – a free-to-play battle royale több millió játékossal rendelkezik), vagy a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredről – a Twitteren azt írta, hogy a 2009-es CoD sztorimódjának különálló kiadása (amiből nem hagyták ki a No Russian küldetést, amiért cserébe Oroszországban továbbra sem értékesítik a PlayStation Store-on…) egy teszt volt az Activision Blizzard részéről. Fel akarták mérni a közösség fogadtatását. Ő nem szereti a hazugságokat: úgy gondolja, hogy a kiadó hazudik, amikor azt állítja, hogy nem dolgoznak a játék multiplayerén (mert cserébe a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-t akarják bővítgetni). Szerinte amikor a multit is kiadják, azt fogja az ActiBlizz mondani, hogy látták a közösség vélekedését. A forrása szerint épp tesztelik a multiplayert, ami így készül is.

Viszont nem fog azonnal megjelenni a multiplayer, és nem fog a 30 napos exkluzivitás végén, azonnal érkezni sem (ugyanis jól gyanítottuk: a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered kampánya április végéig csak PlayStation 4-en játszható!), hogy a kiadó azt mondhassa, hogy épp csak most kezdte el a munkálatokat – így pedig az Activision Blizzardot nem neveznék hazugnak.

És az idei Call of Duty-ról úgy vélekedik, hogy a világszintű bezárkózás miatt nagyon valószerű lehet a 2020-as, hivatalosan még be nem jelentett Call of Duty elhalasztása, mivel ő maga sem látott még ilyen mindent-bezárunk eseményt. Így pedig lehetséges, hogy az idei Call of Duty-újdonság csak a Warzone lesz, de valahogy furcsa lenne, ha az év végén nem jönne az Activision Blizzard új pénzeszsák-termelője. Ha 2021 elején érkezne (és aztán az év végén a következő…), az meg nagyon furcsán hatna.

Majd meglátjuk: van ráció a halasztásban.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu