The Last of Us Part II: három kiszivárgott videó a halasztás után [VIDEO]

A Naughty Dog játékára lecsapott a COVID-19-cel átitatott damoklészi kard, így még halvány lila gőzünk sincs arról, hogy mikor is jelenhet meg Ellie és Joel történetének folytatása, a The Last of Us Part II.

A minap beszámoltunk arról, hogy a koronavírus miatt már legalább három játék estetésben halasztották el az eddig tervezett megjelenési dátumot – a Wasteland 3-ról csak említettük, hogy augusztus végén jön csak, de a The Last of Us Part II és a Marvel’s Iron Man VR, két, májusra tervezett PlayStation-játék (előbbi PlayStation 4-, utóbbi PlayStation VR-exkluzív) esetében külön értekeztünk arról, hogy mind a két alkotást eltolták; jelenleg nincs új megjelenési dátuma egyik címnek sem.

A The Last of Us Part II-ről kárpótlásképp a Naughty Dog kirakott egy rakat új képet, de ennyivel nem elégedtek meg az ismeretlen szivárogtatók (akik akár ottani alkalmazottak, vagy hozzájuk köthető személyek is lehetnek…), ugyanis több forrásból is, de szert tettünk három videóra, és legalább az egyiket már letöröltette a Sony Interactive Entertainment a YouTube-ról. Mi erre csak annyit mondunk, hogy ezzel már felesleges próbálkozniuk, és sok szerencsét a Streamable oldalról való eltávolításhoz – erre kb. annyi esélyük van, mint nekünk nyerni az ötös lottón egy szelvénnyel.

Az első videón Ellie lovagol a hóban Dinával – a furcsaság itt az, hogy thai felirattal láthatjuk ezt a rövid felvételt… mi sem értjük -, a második egy kicsit hosszabb, de ennek csak a vége a lényeges, ugyanis Ellie gitározásából konkrétan egy minijátékot csinált a Naughty Dog, a harmadik felvétel pedig egy rövid körültekintés egy erdősebb területen, mindenféle akció nélkül. Ez is több a semminél.

A The Last of Us Part II új, talán véglegesnek is mondható megjelenési dátumáról még tippelni sem mernénk. A játék PlayStation 4-re készül, de szerintünk a késésből összejön egy PlayStation 5 verzió is. (Addig a fejlesztők hivatalosan bugfixálnak…)

Forrás: JVL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu