Mafia II: érkezik az új verzió, most már biztos!

Már 2019-ben is esett szó róla, hogy a Mafia-sorozat régebbi epizódjait – beleértve a Mafia II-őt is – ismét ki fogják adni, ugyanis a Take-Two Interactive bejegyeztetett a franchise-hoz köthető három márkanevet is. Ezt a hírt ismét megerősítették, ezúttal pedig ez egy kifejezetten hiteles forrás.

A Gematsu írta, hogy a dél-koreai korhatárbesoroló-bizottság elbírálta a Mafia II: Definitive Editiont. Bár részleteket nem árultak el, viszont a cím alapján elég egyértelmű, hogy miről van szó. Az sem derült ki, hogy milyen platformokra érkezik, de valószínű, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re várható. Az első rész remake-jéről most nem érkeztek hírek, de élképzelhető, hogy annak is érkezik egy friss verziója.

A koreai bizottság egyébként azért is megbízható forrás, mert nemrég a Call of Duty: Modern Warfare 2 feldolgozását is elbírálták, ami úgyszintén megjelent.

A Mafia II először 2010-ben jelent meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Nemrég olyan hírek is érkeztek, hogy a Mafia III-ért (teszt) felelős Hangar 13 egy új cím fejlesztésébe kezdett, ami viszont úgy tűnik, hogy egy új IP része lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu