Uncharted: Nolan North szerint Sully szerepére nem jó a színész

MOZI HÍREK – Nathan Drake hangja nem nagyon látja jó párosításnak Sully-t és Mark Wahlberget.

A legújabb Retro Play videóban Nolan North és Troy Baker a készülő (vagy most a koronavírus miatt nem készülő…) Uncharted-filmről, illetve a már bejelentett The Last of Us HBO-sorozatról is beszélgetett, miközben az eredeti Resident Evil 2-t végigjátszották. North lelkes a The Last of Us TV-show miatt – őt ez jobban érdekli, mint az Uncharted filmadaptációja, amit a Sony már több mint egy évtizede, hogy bejelentett. Eközben Baker úgy vélekedik, hogy az Unchartedből nem valósul meg a filmes elgondolás…

North azt mondja, hogy a The Last of Usból jobb sorozatot csinálni, mint egy filmet bármi másból. Az, aki a Chernobyl-t TV-re vitte (nem nevezte nevén, úgyhogy mi elmondjuk: Craig Mazin) egy olyan elefánt szerinte a szobában, ami szükséges a kivitelezéshez. (Furcsa egy hasonlat…) Ezért pedig Northot jobban érdekli Ellie és Joel történetének „megtévésítése” mint Nathan Drake filmvászonra ugrása. Hozzátette, hogy kedveli Mark Wahlberget, de egyszerűen nem tudja őt Sully-ként elképzelni. (Wahlberg maga is azt mondta korábban, hogy Drake lehetett volna a szerepe, de megöregedett azóta. Legalább őszinte.)

Baker azt mondta, hogy nem lát sok esélyt az Uncharted-film elkészülésére. Szerinte jobb ötlet a játékokból sorozatot csinálni, mint filmeket. Úgy látja, hogy Neil Druckmann (a The Last of Us egyik fő alkotója – a The Last of Us Part II esetében kreatív rendező; a játék megjelenési dátuma jelenleg ismeretlen a koronavírus miatt) és Mazin nagyon tiszta elképzeléssel rendelkezik. Baker szerint a 12-16 órát igénylő játékokból hatalmas kihívás 2 órás filmeket csinálni, mert nagyon sok dolognak meg kell történnie, és összesűríteni az eseményeket nem nagyon nevezhetnénk könnyű feladatnak.

Azért ez bátor dolog Northtól, hogy Wahlberget valamelyest leszólta. Igaz, ő nem tehet a szerepéről – ő ezt kapta. Más választása pedig nincs.

Forrás: PSL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu