Mi a maximális mazochizmus? Ring Fit Dark Souls 3-mal! [VIDEO]

Nem csak virtuálisan, hanem fizikailag is „kínozza” magát egy user a Ring Fit Dark Souls 3-mal való alkalmazásával.

A Dark Souls-sorozat többek között arról is híres, hogy bizonyos játékosok egy-egy részét mindenféle különös perifériákkal próbálják végigjátszani. Egészen extrém eszközökkel is megtörtént már ez: bizonyos Dark Souls-okat már hangvezérléssel, versenykormánnyal, táncpaddal, sőt, még dobbal és gitárral is végignyomták, mint például ahogy azt az alant látható videóban is láthatjuk.

Ezek után már nem is annyira hangzik megdöbbentőnek, hogy valaki konkrétan Ring Fittel esett neki a Dark Souls 3-nak. A videó Redditre került fel, amely egy SuperLouis64 nevű user streamjéből lett összevágva. A játékos konkrétan kidolgozott egy modot a Ring Fit Adventure-höz, így tudta a Joy-Con két darabjával kiegészített Ring-Cont hozzárendelni a Dark Souls 3-hoz. Arról írt, hogy így legalább a koronavírus miatti társadalmi távolságtartás idején is tud edzeni, és a videó alapján a mozgással nem is lesz problémája. Az irányítás mondjuk nem tűnik zűrzavarosnak, viszont fárasztónak annál inkább. A videóban a karakter mozgatásához egy helyben kell futni, az Estus-flaska meghúzásához le kell guggolni, a konkrét támadáshoz pedig erősen meg kell szorítani a gyűrűt. Ennél nincs is jobb fogyókúra, nem igaz? Mire SuperLouis64 a Ring Fit Dark Souls 3-mal való alkalmazásával kinyírja a Nameless Kinget (vagy Slave Knight Gaelt, ha kiegészítőkkel játszik), addigra igazán fit lesz!

És hogy mi várható a FromSoftware-től? Tavaly adták ki az inkább akció-, mint RPG-játékmenetű Sekiro: Shadows Die Twice című játékot, következő címük, a szintén 2019-ben bejelentett Elden Ring pedig nagy eséllyel nem mostanában fog megjelenni.

I made a Ring Fit Adventure mod to Play Dark Souls with so I can have more fun Exercising while social distancing! from gaming

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu