Új pletykák a Resident Evil 8-ról: a múltba (is) nyúl a falusi kaland?

A Resident Evil 8-ról majdnem mindent tudni fogunk, mire a Capcom hivatalosan is bejelenti akár még ebben a hónapban…

A Biohazard Declassified új pletykákat közölt a nyolcas számú Resident Evilről, ami szerintük Village allcímmel fog rendelkezni, és ezzel az angol falu szóval kihangsúlyozhatják a római hetes számot (VII, V I I_ age – érthető, nem? az L-ből a függőleges vonalat vastagra veszik…).

A főbb szereplők között elvileg Chris Redfieldet is megtalálhatjuk. Ő a visszaemlékezésekben fog felbukkanni, mégpedig egy új dizájnnal. Állítólag Chris felbukkanása a Resident Evil 7 végén (illetve a Not A Hero DLC-ben) megosztó volt, és az új (RE) engine-nel elkezdhetik a visszatérő karakterek ábrázolását. A szivárgás szerint Ethan, Mia, és az ő gyerekük körüli visszaemlékezésekben lesz ott Chris. Még nem tudni, hogy a narratívában a babának milyen szerepe lesz, de állítólag Chris most nem nagyon fog hősködni. Az egyik visszaemlékező jelenetben Chris ugyanis rájuk fog lőni egy betörés közben.

Az inventory is változni fog a pletyka szerint. A Capcom állítólag a Resident Evil 4-ben látott tárgykezelési/forgatási rendszert is fontolgatja a Resident Evil 7-es megoldás mellett. Utóbbiból a kezelőfelület juthat be, az előbbiből pedig maga a rendszer. Állítólag a japán cég a Resident Evil 4 remake-jét is fontolgatja (na az már kicsit nevetséges lenne, főleg azok után, hogy az eredetileg GameCube-exkluzív történetet mondhatni mindenre átportolták már, csak kenyérpirítókra nem).

A site a megjelenési időszakot is említi. Szerintük a Resident Evil 8: Village 2021 első negyedévében jöhet, ami a Resident Evil HD Remaster óta bevált már (a 0 felújítása, a 7, a 2 Remake is ekkor jött ki, és pár nappal később is, de a 3 Remake, továbbá a Resident Evil Resistance is ebbe az időszakba tehető megjelenésileg). Ez persze megváltozhat a koronavírus miatt.

Ahogy ilyenkor megszokott, úgy most is elmondjuk, hogy ebből még semmi sem hivatalos. Így az sem, hogy állítólag Resident Evil Revelations 3-ként kezdte ez a projekt. Ha a Capcom áprilisban tényleg bejelenti a játékot, visszatérünk rá.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu