Ingyenes Total War: Shogun 2 az egyik webáruházban, a hónap végén!

Japán sógun lehetsz majd az ingyenes Total War: Shogun 2-ben, a stratégiai játéksorozat egyik legjobb darabjában.

A Steam az utóbbi időben „kissé” fukarkodik az ingyenes címekkel, annál inkább nyomul ezerrel az Epic Games Store de azért időnként ők is kínálnak valami extra, ingyenes címet. Ezúttal a SteamDB szúrta ki, hogy majd április 27-től május elsejéig bárki beszerezheti a Total War: Shogun 2 című stratégiai címet, ráadásul úgy, hogy örökké megmarad, tehát nem a szokásos, „beetetős” free weekendről van itt szó. Talán ez azt is jelentheti, hogy ezentúl a Valve is kicsit bőkezűbben adogatja majd a régebbi klasszikus címeket ingyenesen. Persze, az is igaz, hogy annyira nincs rá szükségük, hiszen enélkül is hétről-hétre döntik meg a különféle felhasználói rekordokat a koronavírus miatt otthon ülő gamerek révén.

A Total War: Sogun 2-őt a Creative Assembly készítette és a Sega 2011 márciusában jelentette meg. Akkoriban hatalmas várakozás előzte meg, ami nem csoda, lévén a játéksorozat ennek első részével indult még 2000-ben. Mivel az a játék is hatalmas sikert aratott, így tömérdek gamer szerette volna megújult köntösben viszont látni a 16. századbeli feudális Japán hadvezéreinek, sógunjainak hódításait és véres háborúit. A második rész szerencsére felért a nagy elődhöz: ez a Total War játék is pontosan azt a színvonalat hozta, amelyet vártunk tőle. A kritikusok is imádták és az eladások tekintetében is szépen kaszált a játék, illetve díjakat is bezsebelt, ami nem csoda, hiszen a stratégiai játékok műfaja már 2011-ben is halódott.

Már csak pontosan két hetet: április 27-ig kell tehát várnunk, hogy az ingyenes Total War: Shogun 2-őt a Steam könyvtárunkban tudjuk és örökre a miénk maradjon.

A játékot a saját Steam oldalán itt lehet ingyenesen, örökre aktiválni, egész konkrétan április 27, este 19.00 órától.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu