The Dark Pictures Anthology: Little Hope: az első trailer és új képek [VIDEO]

A Supermassive Games (akiktől a PlayStation 4-exkluzív Until Dawnot maradandónak lehet nevezni) és a Bandai Namco új látnivalókat közölt a The Dark Pictures antológia második felvonásából.

A Little Hope-ban négy felsőoktatásbeli hallgató és az ő professzoruk Little Hope-ban ragad. Nomen est omen – kicsi remény mutatkozik eleinte az öt szereplő túlélésére, mivel egy rejtélyes ködben ragadt a banda, csakhogy eközben a város okkultista múltja, és az ebből fakadó árnyékok az életükre törnek, nekünk pedig valahogy a rejtélyeket meg kellene oldanunk. Közben pedig lehet, hogy páran az életüket vesztik, mert elsőre nem biztos, hogy mindenki túléli, ebből pedig magától értetődő, hogy az újrajátszhatóság egészen jó lehet (elvégre több befejezés és történetbeli elágazás lesz, és első végigjátszásban nem fogunk mindent látni), és itt is érvényes az a közmondás, hogy barátokkal jobb, így egy kontrollert egymásnak osztogatva mehet a Movie Night Mode. (Remélhetőleg koronavírusos fertőzésektől mentesen…)

A Kurátor (The Curator) nevű karaktert Pip Torrens szólaltatja meg. Ő lényegében a The Dark Pictures narrátora lesz, és itt is nyomon fogja követni a játékosok eredményeit, és itt-ott „tippeket” adhat. Az idézőjel használunk, mert nem biztos, hogy segítségünkre lesz a tanács. A Shared Story mód is visszatér, így egy barátunkkal kooperatívan is átélhetjük (más szemszögekből is) a sztorit. A játék Theatrical Cut és Curator’s Cut verzióban is elérhető lesz majd – az utóbbi lesz a bővített kiadás, és a sajtóközlemény szerint ez lesz az előrendelői bónusz.

A The Dark Pictures Anthology: Little Hope valamikor a nyár folyamán fog megjelenni (szerencséjük, hogy nem mondtak biztosabb dátumot – így a COVID-19 miatt esetleg felmerülő otthoni munkák miatt lehet csendben halasztani…) PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re (ezen belül is Steamre). Az egyik karaktert Will Poulter alakítja (Fehér éjszakák, Az útvesztő: Halálkúra, A visszatérő, Az útvesztő, Családi üzelmek, stb…).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu