Final Fantasy VII Remake: nem bírta ki, elsírta magát a szexi szinkronszínésznő!

Élő Twitch adásban fakadt könnyekre az örömtől a Final Fantasy VII Remake Aeris-t hangján megszólaló színésznője: Briana White, amikor meghallotta a saját hangját.

A Final Fantasy VII Remake egyértelműen óriási siker: csak a saját hazájában, Japánban is hárommillió példányban kelt el, ami a kis szigetországban páratlan teljesítmény és akkor még a világ többi részét nem is néztük.

A hatalmas rajongói bázisba tartozik a csinos Briana White is, aki egyben a TwitchWhite csatorna streamere is. Persze, mi mással játszana mostanában, mint a Final Fantasy VII Remake-kel, ahol saját magát hallhatja Aeris-ként megszólalni, lévén ő a szinkronhangja a karakternek. A pozitív érzelmek viszont oly mértékben elhatalmasodtak rajta, hogy könnyekre fakadt, amikor meghallotta az általa alakított karaktert, ahogy a saját hangján megszólalt.

Briana White egyébként nem az egyetlen szinkronszínész, aki Twitch-en játszott már a saját karakterével. Láthattuk már például Bryan Dechartot is játszani, aki Connor hangján szólalt meg a Detroit: Become Humanban, vagy Stefanie Josten, aki a szexi Quiet volt a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben.

A Final Fantasy VII Remake április 10-én jelent meg PS4-re és egy többrészből álló sorozat első epizódja.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu