Keanu Reeves karaktere inspirálta az exkluzív Cyberpunk 2077 Xbox One kontrollert!

Keanu Reeves karaktere inspirálta az exkluzív Cyberpunk 2077 Xbox One kontrollert!

Május elején kerül a boltokba, és egyelőre csak az Amazon Canada oldalán látható ez az ezüst és fekete mintázatú exkluzív Cyberpunk 2077 kontroller.

A rendkívül attraktív designt leszámítva semmilyen egyéb különleges tulajdonsága nincs az irányító eszköznek, azon kívül, hogy a CD Projekt Red játékának feelingjét veszi át.

Konkrétan a Keanu Reeves által alakított Johnny Silverhand ezüstös műkezére emlékeztet a design, amely fekete és vörös színekkel párosul, illetve az „Arasaka” és a „No Future” szavak is fel vannak rá írva. Egész biztosan az egyik leglátványosabb mintázatú kontrollerrel van dolgunk, amelyet valaha is láthattunk. A rossz hír, hogy sajnos Kanadán kívül egyelőre nincs róla információ, hogy árulnák, de reménykedjünk benne, hogy egyszer más országokba, illetve kis hazánkba is megérkezik.

Forrás: 3djuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu