Superman-játék készült a Rocksteady berkeiben? [VIDEO]

Nem elírás a múlt idő: állítólag a Rocksteady jogosan volt csendben az utóbbi néhány évben: Superman-játék fejlesztése zajlott náluk!

A Batman: Arkham Knight már majdnem öt éve, hogy megjelent. Azóta nagyobb játékot nem láttunk a Rocksteady Studiostól, de hallottunk pár pletykát, hogy min is dolgozhat a csapat. Itt jön be egy Twitter-felhasználó, James Sigfield, aki több tweeten keresztül beszélt arról, hogy állítólag miért is volt ennyire hallgatag a Rocksteady az utóbbi néhány évben.

„Több forrásból is azt hallom, hogy a Rocksteady a Batman: Arkham Knight befejezése után egy Superman-játék koncepcióját mutatta be a Warner Bros.-nak. A Warner elutasította a projektet. Mivel ez [a kép] hasonlóan érződik mint az Arkham Knightban a New Gotham városrész, lehet, hogy ezt annak szánták.” Jöjjön az említett kép, aztán folytatjuk.

 

„A Batman: Arkham Knightban található sok easter egg, ami Supermanre és Metropolisra hivatkozik, utalás akart lenni a történet, illetve a karakterek felé. (Kotaku)” Aztán megemlített egy olyat, amit szerinte a legtöbben ismerhetünk. Ki emlékszik a Lex Luthor easter eggre a 2015-ös Denevérember-játékban? Itt egy gyorstalpaló videó róla, mert tuti, hogy nem mindenkinek rémlik…

Végül pedig a Batman: Arkham Knightban látott technológiáról beszélt, amivel rombolhattunk rendesen: „Az Arkham Knightban használt romboló technológia is olyasmi volt, ami a Superman-játékukba is át lett volna tolva.”

James Sigfield ugyanaz az illető, aki februárban a következő Batman-játékról beszélt. Ezt nem a Rocksteady, hanem a Batman: Arkham Origins-et fejlesztő Warner Bros. Montreal fejleszti. Az általa mutatott kép egy koncepciós rajz egy Superman-játékból (ilyesmiből pár napja felbukkant pár). Úgyhogy ez megmagyarázhatja a Rocksteady szokatlan (sőt, ismerjük be, váratlan…) csendjét az utóbbi 3-4 évben.

Egy Superman-játék nem lett volna pedig rossz ötlet. Elvégre Clark Kent is a DC univerzumban van, ahogy Bruce Wayne is, így lehetett volna „átfolyás” a Batman és a Superman IP között. Lehet, hogy a Warner nem tartott volna anyagilag kedvezőnek a piros gatyás szuperhőst…

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu