A Call of Duty: Modern Warfare 3 sem marad ki a felújítósdiból? [VIDEO]

Ha a trendeket nézzük az Activision Blizzardtól, akkor jogosan gondolhatunk arra, hogy a 2011-es Call of Duty: Modern Warfare 3 is megkapja a „remaster-kúrát”…

TheGamingRevolution az, aki szerint a már nyolc és fél éves Call of Duty: Modern Warfare 3-at is fel fogja újíttatni az Activision Blizzard. És mivel ő eléggé megbízható szivárogtatónak mondható a CoD-dal kapcsolatban, érdemes elgondolkodni azon, amit mond. (A Call of Duty: Warzone-ról, és a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredről is idő előtt beszélt…)

Azt állítja a lenti videóban, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered ugyanazon az engine-en fog futni, mint az előző kettő „modern háború arcfelvarrása”, és itt is először csak a sztorit kapjuk meg. Azaz: ahogy a Modern Warfare 2-nél, úgy a 3-nál is először csak egyjátékos módban ülhetünk neki a felújításnak.

Szerinte mind a 2, mind a 3 felújítása már 2018 óta készen várja a rajtot, és mind a kettőt elvileg abban az évben adta volna ki az Activision Blizzard, de az abban az évben bekövetkezett lövöldözés Dallas városában arra késztette a kiadót, hogy inkább tegye a polcra a két projektet.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayerét is felújították, de állítólag a kiadó nem akarta megosztani a játékosbázist (akik most a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare multijával bírkóznak), így kettébontotta a MW2-t, és ezért vehetjük csak a kampány felújítását meg. Ahogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, úgy a Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered is időzített PlayStation 4-exkluzív lesz, talán itt is egy hónapon át. Miért? A 2016-ban kötött Activision Blizzard-Sony megállapodás miatt – és ezt a kiadó nem akarja felrúgni.

TheGamingRevolution nem tudja, hogy a kiadó mikor fogja a 2011-es CoD felújítását kiadni, de mivel szerinte a Call of Duty: Modern Warfare 2 remasterelt verziója nagy siker volt a kiadónak, az Activision Blizzard a profitot szeretne, azaz nem fog sokáig várni a folytatással.

Ahogy minden pletykánál, úgy itt is leírjuk: mindez nem hivatalos. Csakhogy az Activision Blizzardot ismerve esélyes, hogy itt is meglépik a „remaster-kasszírozást”…

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu