Call of Duty 2020: nem Black Ops lesz? [VIDEO]

A pletykák szerint vietnámi helyszínt fog kapni a 2020-as Call of Duty.

Erről a játékról korábban azt írtuk, hogy elvileg a Sledgehammer (2014 – Call of Duty: Advanced Warfare, 2017 – Call of Duty: WWII) és a Raven Software (kisegítő stúdióként több CoD-on is dolgozott) fejlesztette volna az idei felvonást, de állítólag a Treyarch (akiktől legutóbb a 2018-as Call of Duty: Black Ops IIII-t láttuk) átvette a stafétát, ugyanis a másik két stúdió nem nagyon tudott dűlőre jutni a fejlesztésben, az Activision Blizzard pedig az idei év végén is elvárja a profitot…

TheGamingRevolution (aki korábban közölt részleteket a Call of Duty: Warzone-ról és a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredről a bejelentés előtt, és nemrég a Call of Duty: Modern Warfare 3 Remasteredről is beszélt – ezt még titkolja a kiadó…) egy újabb videót publikált, és ebben azt mondja, hogy négy eltérő forrásból is azt hallja: a 2020-as Call of Duty bár kapcsolódni fog a Black Ops-sorozathoz, nem biztos az, hogy a játék címében is ott lesz ez a két szó. A megjelenési időszak viszont egy kicsit szokatlan lehet (legalábbis az utóbbi években látottakhoz képest): a Treyarch egy kicsit lemaradásban volt (érthető, ha tényleg átvették a fejlesztést a Sledgehammer/Raven párostól), és a koronavírus miatt ezen nem nagyon tudnak most javítani, de állítólag még idén meg fog jelenni a játék, de decemberben.

Márpedig az a decemberi megjelenési időszak kb. meg is erősíti, hogy a 2020-as Call of Duty (Call of Duty: Vietnam?) cross-gen lehet, így a PlayStation 4, Xbox One, PC trió mellett a PlayStation 5 és az Xbox Series X is megkaphatja, de akkor nem nyitócímként, hacsak nem érkeznek a konzolok is decemberben.

Persze mindez nem megerősített információ, ám lehet ráció a fent elhangzottakban – a vietnámi témát már jó ideje hallottuk (állítólag a Sledgehammer korábban már előállt ezzel a koncepcióval…), úgyhogy ebben lehet valami.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu