Jön az új Angyal-film! Roger Moore és más sztárok után új színésszel!

MOZI HÍREK – Leslie Charteris regényei alapján már sok adaptáció készült, ezúttal a Star Trek sztárja játszhatnál el az Angyal-film főszerepét.

A Paramountnál már egy ideje dolgoznak azon, hogy egy új filmes adaptáció, vagy esetleg reboot készüljön Leslie Charteris híres bűnügyi regényeiből, Az Angyalból. A Variety friss íres alapján a projekt olyannyira készen áll, hogy a főszereplőt is megtalálták. Nem másról lenne szó, mint a Star Trek-filmek sztárjával, Chris Pine-nal, aki a sci-fi alkotásokban James T. Kirk kapitányt alakította, illetve nemrég Jack Ryant is eljátszotta a Shadow Recruit című sorozatban. Ezúttal tehát a leginkább Roger Moore-hoz köthető Angyal szerepében láthatjuk őt viszont – feltéve, ha a tárgyalások eredményesek lesznek.

A Variety értesülései alapján már a rendező is megvan: a főleg színészként dolgozó Dexter Fletcher fog kerül majd ezúttal a kamerák mögé (Eddie, a sas, Rocketman), a forgatókönyvet pedig Seth Grahame-Smith írja majd (Abraham Lincoln, a vámpírvadász, LEGO Batman: A film). A producerek sem ma kezdték a pályát, hiszen olyan nevekről beszélünk, mint Brad Krevoy (Tökös tekés, Vitathatatlan, a 2017-es The Saint), Lorenzo Di Bonaventura (Transformers, G. I. Joe) és Mark Vahradian (Transformers, Űrdongó, Kedvencek temetője). Állítólag a már 2019-ben elhunyt Robert Evans is részt vett producerként a munkálatokban, ami azért érdekes, mert Evans az 1997-es Val Kilmeres filmváltozat producere is volt. A Paramount sikerre számít, és amennyiben ez be is jön, akár több film is készülhet.

Az Angyal regényeket tehát Leslie Charteris írta, még a múlt évszázad korai időszakában. Az első regény, a Találkozás a tigrissel 1928-ban jelent meg és miután nagy sikert aratott ezt pedig számos további Angyal-könyv követte. A regényekből két filmsorozat (az első, 1962 és 1979 között, Roger Moore-ral, a második a nyolcvanas években Ian Ogilvy-vel) készült, illetve pár egész estés Angyal-film is készült: többek között egy 1997-es film alkotás Phillip Noyce rendezésével és Val Kilmer főszereplésével és egy 2017-es, Ernie Barbarash-sal a rendezői székben és Adam Raynerrel a főszerepben. Talán mondanunk sem kell, hogy a Roger Moore-féle Angyal-sorozatot semelyik későbbi alkotás sem tudta felülmúlni…

Ami Chris Pine-t illeti: őt legközelebb például az augusztus közepén látható Wonder Woman 1984-ben láthatjuk és ha minden jól megy, akkor talán a régóta készülő Star Trek-folytatásban is tiszteletét teszi Kirk kapitányként.

Érdekesség még, hogy Chris Pratt (akit sokszor összekevernek Pine-al és vica versa) is felmerült, mint lehetséges Angyal-színész.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu