655 forintért tiéd az Alien Isolation, a mobiljáték ingyenes!

Sietni kell, mert nem tart sokáig ez az egész különleges, az Alien Franchise-t érintő akció, melynek keretében bagóért vesztegetik az Alien Isolation horror-kalandjait.

A PC-s játékosok számára hatalmas hír, hogy a Steamen kedd késő délutánig 95 százalékos leárazás mellett pusztán 1,85 euróért (~655 forintért) vehetjük meg a 2014-ben megjelent Alien Isolationt, amely sokak szerint minden idők legjobb Alien-játéka (nekünk azért annyira nem tetszett, de az kétségtelen, hogy ennyit pénzért ajándék) a kegyetlen és sokszor tényleg kiszámíthatatlan túlélőhorror. Sajnos ez a rendkívül kedvező ár konzolon nem érhető el, igaz, PlayStationön már sokszor akciózták rendkívül alacsony áron az Alien Isolationt, most viszont 30 euró az ára.

Akinek egy idegen nem elég, az 2,99 euróért bezsákolhatja a 2010-es évjáratú Aliens vs. Predatort is, ennek az egyjátékos része három kisebb kampányból áll, a játékosok az alieneket, a predatort, továbbá az emberi gyalogosokat is irányíthatják. Van egy különleges Alien kínálat is, amely az Alien Isolationból, az Aliens vs Predatorból és az Aliens Colonial Marines-ból áll, a teljes pakkért 19.99 eurót (és még véletlenül sem 20-at!) kell kicsengetni. Az Aliens Colonial Marines mondjuk legendásan rossz Alien-játék volt, szóval azt már nem merjük jó szívvel ajánlani…

Végül az extra jó hír, hogy az okostelefonokra elkészült Alien Blackout viszont teljesen ingyenes, a Google Play-ről és az App Store-ból egy fillér (vagy cent) kiadása nélkül letöltheti bárki.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu