Perfect Dark-játékon dolgozna a The Initiative? [VIDEO]

Erősít a Microsoft új stúdiója a kaliforniai Santa Monicában.

A The Initiative a Microsoft elit stúdiójának is nevezhető, ugyanis egyre komolyabb embereket karol fel – így a Red Dead Redemption, a Grand Theft Auto V, az Uncharted, a Sunset Overdrive, a Tomb Raider, és a God of War fejlesztői közül is csatlakoztak néhányan ide. Nem tudjuk még, hogy mit csinál a team, de Phil Spencer, az Xbox-vezér februárban azt mondta, hogy már játszott a játékkal, ami Matt Booty, az Xbox Game Studios vezetője szerint idén biztosan bejelentenek. (Talán az E3-at helyettesítő Microsoft-műsorban.)

Christopher Ng (akinek nem sok köze van a BeamNG nevű PC-s játékhoz…) LinkedInes önéletrajza viszont pár részletet elárul a projektről.

Ez a lista pedig erősen alátámaszthatja a Perfect Darkos pletykákat – korábban a Nintendo 64 egyik nagy címe volt az, mielőtt az azt fejlesztő Rare-t felvásárolta a Microsoft. De visszatérve a képre: az önéletrajz szerint a The Initiative játékában lesznek kütyük, fegyverek, rombolható objektumok, egy kamerás megfigyelőrendszer, és csapdák is, mindez pedig az Unreal Engine 4-en fog futni.

És ha már a The Initiative-nál tartunk, akkor itt meg kell említenünk, hogy egy újabb személy csatlakozott hozzájuk. Sylvia Chambersről van szó, aki animátorként dolgozik majd a cégnél. Korábban az Uncharted 4: A Thief’s Enden és az Uncharted: The Lost Legacy-n dolgozott a Naughty Dognál, illetve a DICE-nál is megfordult, itt pedig a Battlefield V-ben volt közreműködő. Az ő LinkedIn oldala szerint szerződéses megállapodása van a Microsofttal, és áprilisban kezdett a stúdiónál. Van egy kis demó videója is, amiben Chambers megmutatja, hogy animátorként mire is képes.

Reméljük, hogy hamarosan leleplezi a Microsoft a már legalább két éve tevékenykedő stúdió első dobását, ami biztosan az Xbox Series X-re készül (és akkor biztosra vehetünk mellette minimum egy PC portot is). Csak idő kérdése az egész.

Forrás: WCCFTech, GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu