Halo Infinite: szivárgás… játékfigurákon keresztül?

A 343 Industries nagy dobása (a Microsoft is kb. mindent feltesz rá…) érdekes módon szivárog.

A Halo Infinite-et jó két éve, hogy a 2018-as E3-on jelentette be a Microsoft. Már akkor is next-gennek mondták Master Chief következő történetét, de azóta a játékról nem nagyon beszélt a 343 Industries. A játék készül, és elvileg az Xbox Series X nyitócímei között ott kell, hogy legyen az év végén (még úgy is, hogy a Halo Infinite PC-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni!).

De az a furcsa, hogy a Halo Infinite még messze van attól, hogy késznek nevezhessük, de állítólag már most vannak játékfigurák. Erről egy Twitter-fiók beszélt, de az illető gyorsan törölt mindent, csakhogy a ResetEra fórumon megőrizték a két fotót, szóval ezúttal sem felejtett az internet, ám itt tényleg ki kell erősen emelnünk, hogy pletyka az egész, nem pedig megerősített információ.

Szóval két figurát láthatunk. Az egyik a Brute Warrior – ez egy olyan ellenféltípus, akit 2007-ben láttunk utoljára. Akkor jelent meg a Halo 3, ami talán a franchise csúcspontjának is nevezhető (az Xbox 360 húzócíme lett – a 2012-es Halo 4 talán már megosztó volt, de az is X360-as játék), és abban láttuk a Brute-okat. A másik képen pedig a Spartan Gungnir pajzsot láthatjuk, és új fegyverek is vannak.

Ha mindez tényleg létező dolog, akkor valakit a Mattelnél számonkérnek majd. A Mattelé ugyanis a Construx brand, amit ők manapság Mega Construx néven futtatnak. Úgyhogy lehet, hogy a Microsoft már most előre fizethetett a Mattelnak, hogy gyártson pár figurát az év végére – de ebből még egy füstbe ment terv (vagy legalább egy füstbe ment állás…) lehet.

Reméljük, hogy a 343 Industries játékáról hamarosan, a Microsoft E3-helyettesítő adásában többet fogunk látni és hallani – ez az új Xbox egyik pillére lehet, úgyhogy ha ezzel bukik a redmondi cég, a Sony könnyen behúzhatja a PlayStation 5-tel a következő generációt is…

Forrás: JVL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu