Hellraiser: HBO-sorozat készül belőle, már a rendező is megvan!

MOZI HÍREK – A Hellraiser: HBO-sorozat mellett készül egy új Hellraiser-mozifilm is, attól teljesen független lesz.

Az HBO készíti el végül a tavaly júliusban hírként hallható Hellraiser-sorozatot, és igen komoly alkotók is csatlakoztak a projekthez, például mindjárt itt van David Gordon Green, a Halloween 2018-as változatának rendezőjével – írja a Deadline.

Az már biztos, hogy David Gordon Green rendezi majd az első részt, továbbá a lap szerint még rákövetkező részekből is egy párat. Az HBO által fejlesztett sorozat írói Mark Verheiden (Mocsárlény: A sorozat) és Michael Dougherty lesznek (Godzilla II.: A szörnyek királya).

Egyáltalán nem klasszikus rebootban vagy remake-ben, annál inkább egyfajta mitológiabővítést szeretnének véghez vinni az alkotók, de hogy pontosan milyen történetre számíthatunk, azt még nem tudni. Az biztos, hogy a 80-as években először megismert Pinhead karaktere körül fognak zajlani majd a történések.

A legelső mozifilmet, a Hellraisert (a magyar címe „Kísértetház” volt) még 1987-ben mutatták be, és maga Clive Barker rendezte, aki saját könyvének a, a Pokolkeltőnek az adaptációját készítette el (The Hellbound Heart). Azóta számtalan folytatás is készült a klasszikus horrorfilmhez: konkrétan nem kevesebb, mint tíz film és most már készül a tizenegyedik is David S. Goyer (Batman Superman ellen: Az igazság hajnala) és a Spyglass rendezésében, ami várhatóan egy olyan remake lenne, amelynek semmi köze az említett sorozathoz.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu