Maid of Sker horrorjáték: kiderült mely hónapokban és platformokra érkezik!

A valódi eseményeken és walesi eseményeken alapuló Maid of Sker horrorjáték megjelenésére már nem is kell olyan sokat várni!

A Maid of Sker PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is érkezik, bár konkrét dátum még nincs, de annyit már tudni, hogy júniusban már borzonghatunk, miközben ezzel a különlegesnek tűnő horrorcímmel játszunk. A Nintendo Switch címre még egy kicsit várni kell: az a verzió októberben kerül majd fel a japán cég konzoljának online áruházába.

Akik nem emlékeznek rá, ez egy túlélőhorror, amely egy valóságos történet, melynek a walesi folklórban is fontos szerepe van. Az események egy szállodában játszódnak, egy igencsak eldugott kisvárosban, ahol olyan borzalmas események történtek a múltban, melyek a jelenre is hatással vannak. A játékosnak a saját szobájában kell kiderítenie a rejtélyeket, miközben megpróbálja túlélni a borzalmakat, fegyverek, vagy bármilyen védekezőeszköz nélkül, pusztán a lopakodásra, trükközésre hagyatkozva, és a megfelelő pillanatban a lélegzetét visszatartva, hogy ne hallja meg semmilyen rémség, amely a hotelben tanyázik.

Mindez erősen emlékeztet olyan klasszikusokra, mint az Outlast, vagy az Alien Isolation, azonban a fejlesztők szerint a zajoknak, hangoknak még nagyobb szerepe lesz, különösen a 3D AI-t használó hangrendszernek hála, amellyel állítólag sokkal könnyebben kiszúrhatjuk majd a rémeket, de azok is minket. A játék emellett „élethű 4K grafikát” ígér, PC-n framerate limit nélkül (nyilván, az adott hardver függvényében), de a PS4 Pro, vagy Xbox One X tulajok is egyedi grafikai extrákat kapnak majd – hogy ezek melyek lesznek, arról még nincs konkrét infó. A játékmenet emellett non-lineáris, különféle útvonalakkal, kimenetellel, lehetőségekkel.

A Maid of Sker horrorjáték tehát júniusban érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re és októberben Nintendo Switch-re.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu