Port Royale 4: itt a megjelenési dátum, zárt béta, trailer! [VIDEO]

A Port Royale 4 egy igazi klasszikus üzleti manager és stratégiai PC-s játéksorozat legújabb része, amely ezúttal konzolon is napvilágot lát.

A Gaming Minds Studios által fejlesztett játékot még a Gamescom 2019 alatt jelentették be, PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re, továbbá azt is hozzátették, hogy lesz majd egy zárt béta is, amelynek köszönhetően még a fejlesztés „félkész” állapotában ugorhatunk bele a veterán kereskedelmi és stratégia játéksorozat legutolsó részének rejtelmeibe.

A Port Royale 4 kikötőibe első hajónk szeptember 25-én hajózhat majd be és bár a zárt béta még nem készült el, rövidesen arról is bejelentés várható. Az már biztos, hogy ez a béta csak PC-n lesz kipróbálható és csak azok számára, akik előrendelik a játékot a Kalypso Store-ról.

És hogy mit kínál ez a béta? A tutorial rész mellett a teljes spanyol hadjárat benne lesz, továbbá a „szabad játékmód” is, amelyben négy játszható karaktert irányíthatunk és a Spanyolország lesz az egyedüli kiválasztható nemzet.

A játékon keresztül kitapasztalhatjuk a klasszikus hajós kereskedelmet és azon belül a kereskedelmi útvonalak követésének csínját-bínját. Egyedüli rossz hír, hogy többjátékos mód ezúttal kimarad, mert az előző részekben is hanyagolták a játékosok, így a fejlesztők nem látták értelmét, hogy ebbe a részbe beleerőltessék.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu