Assassin’s Creed Valhalla: megtudtuk, mely két színészről mintázták a főszereplőket

Női és férfi viking asszaszint irányíthatunk majd az Assassin’s Creed Valhalla kalandjai során és most kiderült, melyik két színész külsejét használták fel.

Rendkívül látványos trailert láthattunk csütörtökön az Assassin’s Creed Valhallából, melyet egyébként a magyar DIGIC Pictures készített. A Ubisoft új játéka a helyszín és a korszak tekintetében lerakott mindent az asztalra, de csak május hetedikén láthatjuk majd magát a játékot mozgás közben egy Microsoft Xbox digitális rendezvény kapcsán.

Aki szokott streaming tévésorozatokat nézni, annak mindjárt eszébe is juthatott két viking témájú alkotás: a Vikingek és Az utolsó királyság (The Last Kingdom). Aki a férfi főszereplő tekintetében az utóbbira tippelt (én az előbbire, lottózni ma már nem fogok), az jó helyen tapogatózik, ugyanis Az utolsó királyság és a legújabb Assassin’s Creed játékban a közös pont: Magnus Bruun.

A GameSpot legfrissebb írása szerint ugyanis erről a dán férfiszínészről mintázták Eivor férfikarakterét és ő egyben a Cnut nevű viking harcost is alakítja Az utolsó királyság című Netflix sorozatban. Természetesen igencsak erős a hasonlóság így Cnut és a férfi Eivor között.

A női karakter szintén dán színésznő: Cecilie Stenspilről van szó, aki ugyan viking nőt nem akakított még soha, viszont rendszeresen szerepel (leginkább dán) mozifilmekben, televízióban és színházban is.

Az Assassin’s Creed részekben egyébként nem mindig használtak színészeket modellnek, a legelső két játékhoz Altair, Ezio Auditore és Desmond Miles-hoz például Francisco Randez, egy spanyol származású, francia-kanadai férfi divatmodell, később énekes és újságíró külsejét használták, ezek után tértek csak át színészekre. Connor Kenway-t (Assassin’s Creed III) Noah Watts, valódi indián származású, amerikai színész, Edward Kenway-t (Assassin’s Creed Black Flag) a Constantine tévésorozatból is ismert Matt Ryan, Arno Doriant (Assassin’s Creed Unity) pedig a francia kanadai Dan Jaenotte-ról mintázták – hogy csak néhányat említsünk. Randez kivételével az összes színész egyben az angol szinkronhangot is adta a karakternek. Azt biztosan még nem tudni, hogy az Assassin’s Creed Valhalla esetében is így lesz-e, de nagy eséllyel erre lehet számítani, szóval akit például már furdal a kíváncsiság, hogy milyen lesz a férfi Eivor hangja (és persze külseje), az elég, ha Netflixen elindítja Az utolsó királyságot.

Forrás: GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu