The Last of Us Part II: elkapták a szivárgások forrásait

A Naughty Dog következő játékának történetéből eléggé sok dolog kiszivárgott, és rövid időn belül a Sony-val közösen azonosították a fejlesztők, hogy kiktől is származtak a kiszivárgott részletek.

A Sony Interactive Entertainment a Gamesindustry-nak megerősítette, hogy sikerült azonosítaniuk a szivárgásért felelős személyeket, akik nem csak fontosabb történeti elemeket osztottak meg az interneten, de videókat is publikáltak. (Itt megemlítjük, hogy mi nem fogunk spoilerezni itt, szóval nem kell rögtön a böngésző fülén az X gomb felé haladni…) A cég elárulta, hogy a szivárogtatók külső forrásnak mondhatóak, ugyanis nem voltak sem a Sony Interactive Entertainment, sem a Naughty Dog alkalmazottjai. További részleteket nem mondtak el, de az érintett személyek körül folyik a nyomozás.

A Naughty Dog és a Sony erősen lecsapott a szivárgásokra – legyen szó a Twitterről vagy a YouTube-ról, gyorsan letöröltettek mindent, ami a nemrég új megjelenési dátumot kapott játék jelenleg nem nyilvános részleteihez köthető volt. Ettől függetlenül azoknak, akik nemsokára személyesen is át szeretnék élni a The Last of Us Part II-t, azt javasoljuk, hogy a Twitter, YouTube, Reddit hármason érdemes „becsukott szemmel és füllel közlekedni”, mert nincs annál rosszabb, ha egy várt játék esetében szembefutunk valami kemény szivárgásba.

S ha már megjelenési dátum: a The Last of Us Part II most már a harmadik dátumnál tart, de talán most a végleges napról beszélhetünk. A játékot június 19-étől keressük a boltokban és a PlayStation Store-on, ugyanis a PlayStation 4-exkluzív nem fog csak digitális megjelenéssel támadni (amúgy azért halasztották el május 29-éről, mert a koronavírus-világjárvány miatt terjesztési kihívások merültek fel, azaz nem nagyon lehetett volna mindenhol időben megvenni lemezen a játékot; a Resident Evil 3 Remake és a Final Fantasy VII Remake Part 1 Európában pont emiatt volt a boltokban kapható a hivatalos megjelenési dátumuk előtt).

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu