Menu

The Last of Us: „sosem fogja felülmúlni magát a játékot”, állítja Troy Baker

MOZI HÍREK – Troy Baker, aki Joelt szólaltatja meg a The Last of Usban, valamelyest kritikus az HBO sorozattal kapcsolatban.

Tény, Baker nagy reményeket fűz a The Last of Us-sorozathoz (ezt nem nagyon mondhatjuk el az Uncharted-filmről, amit most már 2021 júliusára tolt a Sony…), de szerinte a Naughty Dog játékát nem fogja túlszárnyalni, mert úgy gondolja, hogy Ellie és Joel történetét a PlayStation 3-as (vagy Remastered formában PlayStation 4-es) játékon keresztül lehet a legjobban átélni.

A Fandomnak adott interjújában mást is mondott a sorozatról, amit Craig Mazin fog rendezni (és ő nemrég a Chernobyllal ment hatalmasat). Baker úgy gondolja, hogy epizodikusan jóval hatékonyabban el lehet mondani a történetet, mert tizenhat órányi élményt nem lehet két órába sűríteni anélkül, hogy redukálnánk, megcsorbítanánk azt. (Eredetileg Neil Druckmann a Naughty Dogtól filmet tervezett!) Viszont az, hogy nem filmet csinálnak a The Last of Usból (hanem sorozatot), akkor például négy évad alatt majdnem 1:1 arányban el lehetne mesélni a játék történetét, és ez remek lehetőséget adna az embereknek arra, hogy ők is átélhessék a sztorit.

Ettől függetlenül a játékot nem fogja lepipálni Mazin sorozata, mert csak egy játékban lehet átélni az ott bemutatott évszakváltást (Joel zuhanása után azt hihetnénk róla, hogy halott, aztán hirtelen ősz helyett tél van, majd egyedül látjuk Ellie-t, akit az analóg karral irányíthatunk), de a TV-sorozattal egy eltérő élményt kínálhatnak azoknak, akik – mindegy, hogy milyen okból… – nem akarnak játszani a The Last of Us-szal. Ez legalább korrekt hozzáállás: lát pozitívumot a TV-sorozatban és a játékban is.

A The Last of Us HBO-sorozatnak még nincs megjelenési dátuma. Eközben a The Last of Us Part II-nek már ismételten van – június 19-én jön, kizárólag PlayStation 4-re. Ma már írtunk erről a szivárgások miatt.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu