Death Stranding: egy kínai cég a játékhoz hasonló hordárszolgáltatást kínál! [VIDEO]

Az ételkihordással foglalkozó cég hordárai Sam Porter Bridges Death Stranding-beli munkáját szimulálják és munkakörülményeit kell átélniük.

Nagyon sokan hasonlítják a Death Stranding PlayStation 4 exkluzív játékot a mostani helyzethez, hiszen hasonló karanténban kell élnünk a #maradjotthon felhívás és részleges kijárási tilalom keretében, mint ahogy a játék polgárai, akikkel a Death Stranding főszereplője nem is találkozik, amikor kiviszi nekik a termékeiket. A hordárok valóban épp olyan nélkülözhetetlen szolgáltatók a koronavírus pandémiája alatt, mint amilyen Sam Porter Bridges (Norman Reedus) volt a játék során és ez különösen igaz az ételkihordókra, akik azoknak viszik ki az élelmet, akik nem tudják, vagy nem akarják elhagyni otthonukat a jelenlegi helyzetben.

Az Ele.me nevű kínai cég is rengeteg hasonlóságot lát Hideo Kojima játéka és saját szolgáltatásuk között, mivel ők is olyan kihordókat alkalmaznak, akiknek a hátukon kell cipelni a sok-sok terméket. A Sam Porter által használt exoskeletonhoz hasonló hordáreszközt aggatnak tehát ők is a munkásaikra, akik így akár 50 kilónyi ételt is könnyedén el tudnak szállítani.

Ahogy a lenti videóban is láthatjuk, a hordárnak némileg hasonló kihívásoknak kell megfelelnie, hiszen nem könnyű egyensúlyban tartani a sok ládát a hátát. Persze, nagy eséllyel olyan úttalan utakon, hegyeken, erdőkben nem kell járnia, hiszen – legalábbis egyelőre – még nem érkezett el az a poszt-apokaliszis világ, amelyet a játékban is láthatunk.

A sors fintora, hogy mindeközben a Death Stranding PC-s verziójának megjelenését pedig a pont a koronavírus miatt kellett jó másfél hónapra elhalasztani.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu