Deep Rock Galactic: megjelenési dátumot kapott a „bányásztörpés” kooperatív FPS! [VIDEO]

Négyen egyszerre is bányászhatunk is és írthatjuk a ránk leselkedő, barlangokban élő rémségeket a Deep Rock Galactic-ban.

Steamen és Xboxon már egy ideje early access-ben elérhető és szép sikert is aratott a Deep Rock Galactic, hiszen több mint egymillió példányt adtak el belőle. Most végre kiderült, hogy mikor jelenik meg a játék és mennyibe fog kerülni mindkét platformon. Egészen konkrétan májuk 13-án lát majd napvilágot: ekkor próbálhatják ki a PC és Xbox játékosok közösen ezt az ötletes és vicces kooperatív játékot, amelyben négy törpének kell mindenféle veszélynek és kihívásnak megfelelnie.

„Amikor elkezdtük fejleszteni a Deep Rock Galactic-ot négy évvel ezelőtt, a Ghost Ship Games-nél egyikünk sem gondolta volna, hogy ilyen lesz majd a játék, amelyen akkor elkezdtünk dolgozni.” – nyilatkozta Soren Lundgaard, a csapat főnöke. „Bár nagyon sok olyan funkció fejlődött és változott, nagyon sok olyan része is van a játéknak, amelyekről korábban nem is álmodtunk és amelyek a közösségnek köszönhetőek.” – tette még hozzá.

A játékról a videót itt nézhetitek meg.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu