A COD-rajongóknak nem kell panaszCODni: jön az új Call of Duty idén is

A Call of Duty-sorozat következő része 2020-ban várható – erről és a cég egyéb terveiről beszélt a befektetőknek Daeal Alegre, Activision Blizzard egyik vezetője.

Home office-ban számolt be a befektetőknek Daeal Alegre az Activision terveiről – lévén a vállalatnál is igencsak komolyan veszik a világjárványt. A vezető arról is beszélt az üzletemberekkel, hogy az alkalmazottak zöme már egész rutinosan kezeli az otthoni munkavégzést és azt is hozzátette, hogy a pandémia nem akadályozza meg, hogy új, „prémium Call of Duty” jelenjen meg az idén is. A befektető „fatcateket” persze leginkább az érdekli, hogy a bevétel szépen áramoljon és erről hírek is érkezzenek, ez ugyanis jót tesz a pandémia miatti esélyesen lecsúszott részvényeknek és nem az, hogy ők maguk COD-zhassanak az év végén.

Ezen túl Daniel megerősítette azt is, hogy a világsikerű háborús FPS-sorozaton kívül két, egyelőre még be nem jelentett címen is gőzerővel dolgoznak. Elvileg az e két játékot fejlesztő csapatokra sem lesz hatással a jelenlegi helyzet, viszont azt nem árulta el, hogy ezek micsodák, kivéve azt, hogy mind a két játék „saját, belsős IP”, tehát saját szellemi tulajdonon alapul.

Vannak azonban olyan témák, amelyeket Daniel Alegre nem érintett, ezek pedig a Blizzardra vonatkoznak: így sem az befektetőknek, sem nekünk még fogalmunk sincs arról, hogy hogyan halad mondjuk az Overwatch 2, vagy akár a Diablo 4 fejlesztése. Persze ezekről jó eséllyel a következő BlizzConon beszélnek majd a fejlesztők – feltéve, ha egyáltalán megtartják a pandémia damoklészi árnyékában, erről ugyanis még nincs hír.

Azt nemrég tudtuk meg, hogy a Call of Duty: Warzone-ból lesz next-gen verzió is a korábbi Call of Duty: Modern Warfare reboot tesztjét pedig itt olvashatjátok.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu