Új Star Wars-filmet rendez Taika Waititi a Disney-nél

MOZI HÍREK – Egy új Star Wars-filmet rendez az Oscar-díjas Taika Waititi, a Thor: Ragnarok, a Jojo Rabbit és a szintén készülőfélben lévő Thor: Love and Thunder rendezője.

Taika Waititi egyben a film forgatókönyvét is írja majd Krysty Wilson-Cairnsszel együtt – ezt jelentette be hétfőn, a nemzetközi Star Wars-napon a Disney és a Lucasfilm.

A stúdió továbbá megerősítette azokat a korábbi értesüléseket is, amelyek alapján egy vadonatúj – még cím nélküli – Star Wars-sorozat készül a Disney Plus streamingszolgáltató számára.

A sorozat egyik alkotója egyben a Végtelen matrjoska című Emmy-díjas tévészéria társszerzője, Leslye Headland.

A variety.com filmes hírportál azt viszont egyelőre még tudja, hogy a Jojo Nyuszi rendezőjének új alkotása egyike lesz-e a Disney által 2022, 2024 és 2026-ra tervezett Star Wars-filmeknek, vagy esetleg egy teljesen másik projektről van szó.

Waititi rendezte egyébként a Star Wars-univerzum egy másik produkcióját, a közönség körében nagy sikert aratott The Mandalorian című sorozatot, amelynek második évadját még idén bemutatja a Disney Plus.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu