Vader Immortal: A Star Wars VR Series: érkezik a konzolos átirat

Az ILMxLAB triója nem sokáig volt exkluzív a Facebook birtokolta Oculus headsetjein…

A fejlesztők a PlayStation Blogon közölték, hogy a Vader Immortal: A Star Wars VR Series, ami az Oculus készülékein tavaly májusban, szeptemberben, majd novemberben jelent meg, egyszerre fog felbukkanni a PlayStation VR-on, és itt is eléggé ködös fogalmazással mindössze annyit mondtak megjelenési időszaknak, hogy „nyár” – mégis, a jelenleg legkelendőbb virtuális valóság-headset is meg fogja hamarosan kapni a Csillagok háborújából készített VR-kalandtrilógiát.

Az első részben be fogunk jutni Darth Vader főhadiszállására, mégpedig új bajtársakkal. Az ellenfelek között maga a maszkos, fekete ruházatú illető is ott lesz. A második felvonásban tovább kalandozunk Vader bázisán, és itt még többször fogunk fénykarddal nekicsapni pár ellenfélnek. Közben azért az Erőt is itt-ott használni fogjuk, aztán egy ősi rejtélyre is fény derül Mustafar tüzes felülete alatt. A harmadik epizódban pedig magunkhoz ragadjuk a sorsunkat. Egy komplett hadsereggel nekiindulunk a végső támadásnak, hogy Darth Vadert legyőzhessük, és addig pár rohamosztagossal végezni fogunk – ha ez nem lenne elég, akkor egy bosszúra éhes császári vezető is várni fog ránk a végső megmérettetés előtt. Rajtunk áll, hogy Mustafar hogyan végzi.

Ezzel a Vader Immortal: A Star Wars VR Series tehát egy olyan platformra érkezik, aminek nagyobb piaci elérése van mint az Oculus készülékeinek: a PlayStation VR-ból több fogyott eddig mint más, PC-t igénylő VR-headsetekből (az Oculus Questet önállóan is használni lehet!), és az ILMxLAB nem akarta parlagon hagyni a lehetőséget a pénzkeresés második köréből – úgyhogy jön a port, és talán itt is sikere lesz a három részre bontott élménynek, mert az ilyesmit azért nem nagyon szokták a fejlesztők/kiadók sem játéknak nevezni.

Valószínű, hogy a koronavírus miatt nem adtak pontosabb megjelenési dátumot a Vader Immortal: A Star Wars VR Series-nek, de az, hogy egyszerre mind a három epizódot kiadják, korrekt tőlük.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu