A 2021-es Battlefield fejlesztése gőzerővel folyik, a koronavírus ellenére is

A DICE fejlesztői home office-ból dolgoznak a játékon a pandémia miatt, de ennek ellenére is jól halad a munka.

Nemrég reppent fel a hír arról, hogy a svéd DICE játékstúdió nem támogatja már a Battlefield V és Star Wars Battlefront 2 játékokat, hogy minél inkább a következő Battlefield címre koncentrálhassanak, amely majd 2021-ben érkezik. Még korai a megjelenési dátumról beszélni, de ha amiatt aggódtál, hogy a koronavírus miatt késlekedhet a játék megjelenése, akkor most fellélegezhetsz: az EA azt nyilatkozta, hogy a játék fejlesztése „nagyon, nagyon jól halad”.

Ezt maga Andrew Wilson nyilatkozta, aki az amerikai cég elnöke, a nemrég már többször emlegetett pénzügyi befektetési konferencián.

“Nagyon izgatottan várjuk, hogy mit csinál a csapat. Ami pedig a home office-t illeti, mindenki számára csak inspiráció ez a helyzet, hogy még többet tegyünk le az asztalra a Battlefield univerzum legújabb része kapcsán.”

Szép szavak, de persze azt még pontosan nem tudjuk, hogy a következő Battlefield mikor jelenik meg.  A Battlefield V november 20-án, a Battlefield 1 október 1-én jelent meg, szóval nagy eséllyel hasonló év végi megjelenésre lehet most is számítani.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu