Halo: The Master Chief Collection: napok múlva új játékkal bővül PC-n [VIDEO]

A 343 Industries rátaposott a gázpedálra: napokon belül új játékkal bővül Master Chief PC-s jelenléte.

A fejlesztők bejelentése szerint a Microsoft Store-on, illetve a Steamen is május 12-étől elérhető lesz a Halo: The Master Chief Collectionben a Halo 2: Anniversary is. A Halo elpusztulása után az emberiség rövid ideig győzelmet ünnepelhetett, de a Covenant addig is a bosszúra készült – le is csaptak a Földre, mégpedig teljesen váratlanul, és az UNSC-t az emberiség nem is tudja leteperni. Master Chief – miközben üldözi az ellenségeit – felfedez egy újabb Halo gyűrűt, több titokra is fényt derít, és váratlan partnere is akad, ami az emberiség és a Covenant közötti viszonyt is alapjaiban felboríthatja.

A játékot most már PC-re optimalizálták – 4K felbontás, 60-nál is nagyobb frame rate (mivel vannak 144 Hz-s monitorok, mehet a 144 FPS is), egér-, és billentyűzettámogatás, ultraszéles képernyők támogatása, és módosíthatjuk a látószöget (FOV) is. A Halo 2: Anniversary 15 küldetéssel rendelkezik, és ezeket Spartan-117-ként (Master Chief) és Covenant Elite-ként (Arbiter) is végigjátszhatjuk. Bármikor válthatunk az eredeti grafika és az Anniversary, felújított verzió között (a Halo 2 2007. június 8-án jelent meg Európában PC-re, kizárólag Windows Vista-támogatással, kb. két és fél évvel az Xboxos kiadás után!). Persze a multiplayer sem maradt ki – az eredeti Halo 2-ből 25, a Halo 2: Anniversary-ból 7 pálya jutott be a 343 Industries PC-s felújításába, ami egy teljesen átdolgozott fejlődési rendszert is kínál.

A Halo: The Master Chief Collection tehát kevesebb mint egy hét múlva megkapja a Halo 2-t is, amit így könnyen bepótolhatunk majd, ha az eredeti Vistás kiadás kimaradt volna (és ezzel talán sokan így vagyunk). Látván a felgyorsított tempót, lehetséges, hogy 2020 végére a teljes Halo-csomag ott lesz PC-n is. Így például a Halo 3-at is átélhetjük – az pedig eddig kihagyta a PC-seket!

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu